Ekonomix
340 prikaza

Poduzetnik iz Donjeg Kraljevca u borbi za svjetskog poduzetnika godine

Nagrada za poduzetnika godine
poslovni.hr
Od 8. do 11. lipnja, predstavnici 50 zemalja diljem svijeta okupit će se na najvećem natjecanju poduzetnika u Monte Carlu – EY Svjetski poduzetnik godine

Hrvatsku će na ovogodišnjem poduzetničkom Oscaru predstavljati Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix d.o.o., koji je u ožujku proglašen hrvatskim poduzetnikom godine čime je ušao u izbor za novog svjetskog poduzetnika godine, piše Poslovni.hr.

Ceremonija proglašenja održat će se 11. lipnja, a tko će biti sljedeći svjetski poduzetnik godine odlučit će stručni žiri, na osnovu šest ključnih kriterija: poduzetnički duh, financijski pokazatelji, strategija poslovanja, globalni i društveni utjecaj, inovacija te osobni integritet i utjecaj. Navedenim kriterijima žele se osigurati jednake šanse za sve natjecatelje, s obzirom na to da se radi o tvrtkama različitih veličina i poslovnih filozofija.

Nagrada za poduzetnika godine | Author: poslovni.hr poslovni.hr

“Svrha EY-a je graditi bolje poslovno okruženje, stoga kontinuirano ulažemo u savjetovanje, usmjeravanje, te promoviranje uspješnih poduzetnika. Ove godine naš neovisni žiri na čelu s predsjednikom Emilom Tedeschiem prepoznao je još jednu uspješnu hrvatsku poduzetničku priču. Gospodin Đuro Horvat ne samo da vodi jednu od uspješnih tvrtki u Hrvatskoj, već je istinski posvećen svom cilju zaštite okoliša i stvaranja održive budućnosti, i to uz entuzijazam i energiju koji nadahnjuju. Siguran sam kako će g. Horvat ravnopravno konkurirati ostalim poduzetnicima iz svih krajeva svijeta.“ – kazao je Berislav Horvat, Country Managing Partner EY-a u Hrvatskoj. 

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.