Ekonomix
703 prikaza

Šala Muska na Twitteru: 'Bankrotirao sam!'

Elon Musk
JOE SKIPPER/REUTERS/PIXSELL
Riječ je o prvoaprilskom štosu, no koji nije baš najsmješniji jer je vlasnik Tesle doista blizu bankrotu

Tesla je bankrotirao, napisao je Elon Musk na svom profilu na Twitteru. Unatoč tome što je objava došla na internacionalni dan šala i pošalica, prvi april, mnogim nije bilo teško u nju povjerovati zbog posljednjih događanja koja potresaju Teslu. Osim problema sa svojim vozilima i nesrećama u kojima smrtno stradavaju vozači, kompanija muku muči i s predviđanjima kako joj propast kuca na vrata. Musku ruže ne svjetaju ni na ljubavnom planu s obzirom na niz prekida sa Amber Heard

Iako hvale za svoje proizvode stalno dobivaju, niz problema imaju u proizvodnji vozila pa stižu najave kako bi ih taj dio mogao dovesti do ruba. Propast mu predviđaju već u roku nekoliko mjeseci, jer unatoč tomu što je Tesla kompanija koja je na tržištu vrijedna 53 milijarde dolara, ne zarađuje ništa. Zapravo, upravo suprotno - Tesla trenutno posluje s gubitkom od pet milijardi dolara, piše magazin Fortune.

Elon Musk Upozorenje investitora Ekonomix "Tesla će propasti, nikad nisam vidio lošiju kompaniju"

Oni koji pažljivo promatraju što se događa kažu kako je Musk dosta nakon isteka dana sklonog šaljivim vijestima objavio taj post. 

Elon Musk najavio bankrot | Author: Twitter Twitter

S tugom je obavijestio cijeli svijet kako je Tesla bankrotirao unatoč velikim naporima da prikupe dodatna sredstva pa čak i putem prodaje uskršnjih jaja. Elon je pronađen u nesvijesti naslonjen na Tesla model 3 i okružen s bocama "Teslaquilla" sa tragovima sasušenih suza na obrazima, kako stoji u postu. Njegov post je podijeljen nekoliko tisuća puta a čini se kako je šala jako bliska trenutačnom stanju u kompaniji, piše Independent.

Elon Musk Čudo tehnologije Tehno Muskov novi uspjeh: Dovršio je najveću bateriju na svijetu

Musk je tako umjesto suzama pribjegao smijehu u teškim vremenima za kompaniju, a kruže glasine kako čak razmišlja i o zapošljavanju pisaca upravo takvih zanimljivih i šaljivih tekstova. Tko zna, možda mu upravo to i pomogne. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.