Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Što je mene najviše smetalo,to je kult ličnosti,pa recimo izbori,gdje partija dobije 101% glasova birača:- ))Ima toga još,da nije teška gospodarska kriza u nas,ne bih se niti sjetila Juge.
Lendon... sva sreca sto smo danas svoji na svome i rijeseni tih problema jer smo od "domoljuba" opljackani do gole koze,reci mi sto je danas u lijepoj nasoj nase
Vidiš una1 ovi koji ti dadoše minuse zbog tvog komentara žele vruče sve što Ti ne želiš! Dakle žele kult "ličnosti" ali ne akademski nego bravarski. Žele udbu ali ne onu koja će likvidirati njega nego neke druge,koji žele biti ... prikaži još! oni građani za koje ćeš Ti opet biti građanka drugog reda! E tako se ne da,- malo morgen bi kazao onaj kojega bi oni tako vruće željeli!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Morate brisati malo češče ove komentare ovdje, ljudi su primjetili da ih lažete.
Što je mene najviše smetalo,to je kult ličnosti,pa recimo izbori,gdje partija dobije 101% glasova birača:- ))Ima toga još,da nije teška gospodarska kriza u nas,ne bih se niti sjetila Juge.
onda nisu mrtvi glasali danas da pojedina stranka dođe na vlast na većini groblja su otvorena birališta
Ti sama sebi pljuješ u usta !
PrvaProleterska: Ne pljujem, već je to istina :- )))
Dalje of diktatorske jugobande. Jugobanda je pljackala Hrvatsku.
Lendon... sva sreca sto smo danas svoji na svome i rijeseni tih problema jer smo od "domoljuba" opljackani do gole koze,reci mi sto je danas u lijepoj nasoj nase
Onima koji žale za onom glupotvorinom mogu otići u Sjevernu Koreju, ili Kubu pa će biti na istom!
Vidiš una1 ovi koji ti dadoše minuse zbog tvog komentara žele vruče sve što Ti ne želiš! Dakle žele kult "ličnosti" ali ne akademski nego bravarski. Žele udbu ali ne onu koja će likvidirati njega nego neke druge,koji žele biti ... prikaži još! oni građani za koje ćeš Ti opet biti građanka drugog reda! E tako se ne da,- malo morgen bi kazao onaj kojega bi oni tako vruće željeli!