Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da vam se Tito digne, niti četiri Gola otoka ne bi bila dovoljna!!!!!!! A o miliciji da ni ne govorim. Nekad je jedan milicajac bio dovoljan da se gužva smiri, danas niti vod specijalaca to ne može. Ja sam generacija ... prikaži još!a iz 60-tih. Vozili smo par-nepar, čekali u redovima kavu, prašak i ulje, pisali zadaće kod svijeće. Pa što? Ali smo bili sretniji nego ova današnja mladež.
Naravno, niti jedan sustav nije savršen pa tako niti bivša Jugoslavija ali: - Bivša Jugoslavija je imala već postojeću uniju od šest republika i dvije autonomne pokrajine - Europa je u to doba još sanjala o svojoj uniji. - Koliko ... prikaži još! je u Jugoslaviji bio postotak nezaposlenosti od 70-tih i 80-tih i koliki je postotak na broj stanovnika sada u Hrvatskoj.
- Postojala je republička ekonomska suradnja.
- Yuga je imala jako istočno tržište
- Mogao bih unedogled nabrajati.
Sada imamo ono što smo tražili
Naravno, niti jedan sustav nije savršen pa tako niti bivša Jugoslavija ali: - Bivša Jugoslavija je imala već postojeću uniju od šest republika i dvije autonomne pokrajine - Europa je u to doba još sanjala o svojoj uniji. - Koliko ... prikaži još! je u Jugoslaviji bio postotak nezaposlenosti od 70-tih i 80-tih i koliki je postotak na broj stanovnika sada u Hrvatskoj. - Postojala je republička ekonomska suradnja. - Yuga je imala jako istočno tržište - Mogao bih unedogled nabrajati. Sada imamo ono što smo tražili
Radiš kao kuhar ili konobar ? Ili si prodavač drngulija .. Da podsjetimo Neke ustanove i poduzeča su imali svoje smještaje skromne i za svoje radnike . Sada ideš dobro neka ali Ideš iz Zagreba autoputom do Dubrovnika i natrag ... prikaži još!trag a tamo odsjedneš 14 dana u jednom Hotelu 3-4 zvijezdice ; potom sjedaš kao umirovljenik recimo u svoju Škodu ili stari mercedes i dovezeš se doma . koliko ti ostaje za život za tebe i ženu od mrovine kada si platio i putarinu za pelješki most ? Hvala !
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da vam se Tito digne, niti četiri Gola otoka ne bi bila dovoljna!!!!!!! A o miliciji da ni ne govorim. Nekad je jedan milicajac bio dovoljan da se gužva smiri, danas niti vod specijalaca to ne može. Ja sam generacija ... prikaži još!a iz 60-tih. Vozili smo par-nepar, čekali u redovima kavu, prašak i ulje, pisali zadaće kod svijeće. Pa što? Ali smo bili sretniji nego ova današnja mladež.
Naravno, niti jedan sustav nije savršen pa tako niti bivša Jugoslavija ali: - Bivša Jugoslavija je imala već postojeću uniju od šest republika i dvije autonomne pokrajine - Europa je u to doba još sanjala o svojoj uniji. - Koliko ... prikaži još! je u Jugoslaviji bio postotak nezaposlenosti od 70-tih i 80-tih i koliki je postotak na broj stanovnika sada u Hrvatskoj. - Postojala je republička ekonomska suradnja. - Yuga je imala jako istočno tržište - Mogao bih unedogled nabrajati. Sada imamo ono što smo tražili
Za vrijeme Jugoslavije nikad nisam bio na moru,sad idem svakog ljeta.
Jel ti to zajebavaš ?
Radiš kao kuhar ili konobar ? Ili si prodavač drngulija .. Da podsjetimo Neke ustanove i poduzeča su imali svoje smještaje skromne i za svoje radnike . Sada ideš dobro neka ali Ideš iz Zagreba autoputom do Dubrovnika i natrag ... prikaži još!trag a tamo odsjedneš 14 dana u jednom Hotelu 3-4 zvijezdice ; potom sjedaš kao umirovljenik recimo u svoju Škodu ili stari mercedes i dovezeš se doma . koliko ti ostaje za život za tebe i ženu od mrovine kada si platio i putarinu za pelješki most ? Hvala !
Prvi puta sam bio na moru 1955g. San Nicolo . Od tada svake godine i kad je bio rat , ja se sa djecom 1992 i 3 sam sunčao i kupao na plaži !
Nikada više ne želim kult ličnosti,nikada više ne želim UDBU,nikada više ne želim biti građanin drugog reda.
A u kojem ste sada redu. "Bolje i zadnji nego prvi u Jugi" po slovenskom...
sada imaš 300.000 nezaposlenih i u zadnjem redu si
"Doviđenja, (t.j. zbogom) ti ne plači..."
Ali to jesi. Pri svakom traženju posla ili posjeti burze.
Nisi svoja , odnosno nemaš sposobnost uspoređivanja događaja u vrijemenu i prostoru !
sad si građanin desetog reda ako nisi neki uhljeb!