Life
90251 prikaza

10 stvari zbog kojih nikad nećete žaliti za Jugom

Komentari 97 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Duško 12:50 07.Ožujak 2017.

I ja sam jedan od onih koji žali za Jugoslavijom. Što se tiče Milicije i UDBE, radila je posao korektno. Bilo je mnogo više reda. Mi smo narod kome treba čvrsta ruka, i jednopartijski sistem. JNA je bila potrebna, i ... prikaži još! sad je , čovek se nauči redu ,radu i disciplini koja je osnov za budući život, ko to prihvati. Par-nepar vožnja autom, ponovo je treba uvesti da ljudi koriste više pešaka i biciklove, zbog zdravlja . Nije bilo uvek kave, praška i sl. ali kad je dolazila bila je slađa.

• plava78 08:13 24.Travanj 2015.

uskok koji štiti lopove,nije milicija već policija... a što to mi snimamo... danas treba bar tri mjeseca,da se nauče općim stvarimaustati ujutro a ne u podne itd zato danas gorivo koje treba boti 6 kuna plačamo deset... bilo je marka ... prikaži još!arka i dolar i franak itd?????????????

• konj 10:33 07.Ožujak 2017.

a udba nikad jaca...

• crazy.dictator 16:20 06.Ožujak 2019.

vrijeme u jna bilo je onoliko baceno koliko je baceno vrijeme provedeno u bilo kojoj vojsci, naucil sam ponesto sto i danas dobro dode. nije za juge bilo posebno dobro, problem je kaj smo od loseg napravili gore

• luli19 16:49 09.Ožujak 2017.

Bilo bi interesantno saznati na koje to istraživanje se autor teksta Rašeta poziva. Istraživanje IPSOSa objavljeno 5.3.17. kaže da svega oko 18.3% gradjana Hrvatske žali za Jugom, što je u kontrastu sa puno većim postocima u Srbiji i BiH. Meni ... prikaži još!ni podaci objavljeni u ovom članku i to bez ikakvog navođenja izvora izgledaju kao obmanjivanje javnosti.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.