Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hahaha Djeca nisu ni trepnula???Sta je sa onim kad je francuski novinar zamahnuo rukom fingirajuci udarac prema Vicki a ona se trgnula??Daj ne lupetaj teska prevara fra Zovke onda i dan danas kad "Marija" svaki dan daje poruke "vidjelicama tipa ... prikaži još! "Gospa je rekla da imanje moras prodati tom i tom"..
Ja neznam i nije mi jasno da takvi ljudi nisu u raznim psihijatrijskim ustanovama - zatvorenog tipa i bez kontakta sa nama normalnim ljudima - ateistima koji samo radimo da bi si sa svojim prstima omogucili donekle lijepu starost ...sve ... prikaži još! ih treba u ludaru strpat i to sve njih zajedno pa nek se gledaju
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hahaha Djeca nisu ni trepnula???Sta je sa onim kad je francuski novinar zamahnuo rukom fingirajuci udarac prema Vicki a ona se trgnula??Daj ne lupetaj teska prevara fra Zovke onda i dan danas kad "Marija" svaki dan daje poruke "vidjelicama tipa ... prikaži još! "Gospa je rekla da imanje moras prodati tom i tom"..
Vidio Jozo priliku za zaradu i nije ni trepnuo.
na kom jeziku su komunicirali ili komuniciraju sa Gospom.. je li Gospa poliglota
Ja neznam i nije mi jasno da takvi ljudi nisu u raznim psihijatrijskim ustanovama - zatvorenog tipa i bez kontakta sa nama normalnim ljudima - ateistima koji samo radimo da bi si sa svojim prstima omogucili donekle lijepu starost ...sve ... prikaži još! ih treba u ludaru strpat i to sve njih zajedno pa nek se gledaju
vatikan ne priznaje međugorje