Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neznam i ne mogu da odlucujem, ali u Svetom pismu ( Biblija) na jednom mjestu piše da je Isus Kist rekao: ako se na jednom mjestu sastanu 2 i više i u moje ime mole i ja sam prisutan. Za ... prikaži još!a nas bi Rijeći iz Biblije trebale biti ZAKON. A ko ne vjeruje taj je izabrao svoj put
Vjerujem da je nešto takvo bez konkretnog dokaza odnosno u međugorsko ukazanje. To je otprilike i definicija vjere. Nije mi jasno kako neki svećenici isto propovjedaju a istodobno im smeta što ljudi vjeruju da se ukazala Gospa u Međugorju.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neznam i ne mogu da odlucujem, ali u Svetom pismu ( Biblija) na jednom mjestu piše da je Isus Kist rekao: ako se na jednom mjestu sastanu 2 i više i u moje ime mole i ja sam prisutan. Za ... prikaži još!a nas bi Rijeći iz Biblije trebale biti ZAKON. A ko ne vjeruje taj je izabrao svoj put
Vjerujem da je nešto takvo bez konkretnog dokaza odnosno u međugorsko ukazanje. To je otprilike i definicija vjere. Nije mi jasno kako neki svećenici isto propovjedaju a istodobno im smeta što ljudi vjeruju da se ukazala Gospa u Međugorju.
I ovog majmuna što psuje Isusa nitko ne briše. Pa to je sam administrator. J... vas onaj tko vam dao portale i novine..