Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja neznam i nije mi jasno da takvi ljudi nisu u raznim psihijatrijskim ustanovama - zatvorenog tipa i bez kontakta sa nama normalnim ljudima - ateistima koji samo radimo da bi si sa svojim prstima omogucili donekle lijepu starost ...sve ... prikaži još! ih treba u ludaru strpat i to sve njih zajedno pa nek se gledaju
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja neznam i nije mi jasno da takvi ljudi nisu u raznim psihijatrijskim ustanovama - zatvorenog tipa i bez kontakta sa nama normalnim ljudima - ateistima koji samo radimo da bi si sa svojim prstima omogucili donekle lijepu starost ...sve ... prikaži još! ih treba u ludaru strpat i to sve njih zajedno pa nek se gledaju
na kom jeziku su komunicirali ili komuniciraju sa Gospom.. je li Gospa poliglota
Ima li i ovdje neki Admin koji cenzurira istinu?
vatikan ne priznaje međugorje
Vidio Jozo priliku za zaradu i nije ni trepnuo.