Top News
76077 prikaza

Francuzi nam žele prodati svoje avione - odlični su, ali preskupi

Komentari 155 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 10:32 08.Kolovoz 2020.

    bar nisu kante haha

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 14:15 09.Kolovoz 2020.

      ...ali je najbitnije osuditi SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio. Jel tako?Nema opravdanja za zločince. Isto kao što su osudili one kriminalce, strvinare, pljačkaše koji su počinili zločin iz koristoljublja nakon završetka VELIČANSTVENE, ČISTE, ... prikaži još!, OPRAVDANE, ČASNE VRO OLUJA" Njihova ideologija je "kriminal". SVE zločince treba procesuirati i njihovu ideologiju, politiku znakovlje, pjesme, spomenike i ostalo zabraniti i označiti kao zločinački, da se nikada ne ponovi.

    • BESTpartizan 17:58 09.Kolovoz 2020.

      da li osiudujrs zločine hosovske i miniranje amtifašističkih spomenika trebalo nbi zabraniti povik za dom spremni,,, ustašo smiri se

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:43 10.Kolovoz 2020.

      bestZlolinac, nisam vidio da si osudio kao ja SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio. Već sam ti objasnio zašto me ti prozivaš ustašom, zato pst!

    • BESTpartizan 12:09 11.Kolovoz 2020.

      zacepi da li osuđeujes zločin nakon oluje i povik marka skeja za dom sapremni, majmune

    • BESTpartizan 12:10 11.Kolovoz 2020.

      gpvorim ti dasi ustasa jer nazivas partizane casne borce zločincima a tako to ne prolazi,, prohvati cinjenicu imao si dernek u kninu i sv ste se pomorili izljubili i sam priznajte dogovoreni rat je bio,,,

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 18:00 18.Kolovoz 2020.

      bestZlolinac, to što su se partizani, tito i komunisti borili na pobjedničkoj strani ne oslobađa ih krivnje za počinjene zločine. Čak suprotno. Toliko lažirati i sakrivati istinu kako bi sebe prikazali "pravednima", toliko okrivljavati druge za svoja zlodjela mogu samo ... prikaži još! zvijeri u ljudskom obliku odnosno zločinci a to su upravo bili partizani, tito i komunisti. Biti deseti na svjetskoj listi najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća nije bez veze.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 18:07 18.Kolovoz 2020.

      ...bestZločinac, začepit ću usta tvojoj mami a tvojoj sestričnoj ću začepiti i ostale rupe. Dalje, za tebe sam ustaša jer sam ti rekao istinu i pokazao da nisi samo ti upućen u istinu o zločinačkoj prirodi tite, partizana i komunista. ... prikaži još! Ne antifašista jer pravi antifašista, ovakav kao ja sigurno neće činiti zločine. Kad osudiš SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio onda se i ti možeš nazvati antifašistom. Do tada si komunistički fašista.

    • BESTpartizan 18:35 18.Kolovoz 2020.

      majmune opet si dosao da li reves za dom spremni ustaso smradu jedan zapjevaj hej slaveni partzizani nisu zčločinci nego posteni borci tvoji doli su zloičinci počni od 1941 smece jedno

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:40 18.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, zločinci partizani su vršili zločine po nalogu desetog zločinca na listi najvećih zločinaca dvadesetog stoljeća smrdljivog zločinca tite u ime zločinačkije komunističkoFašističke ideologije. Hvala Bogu nema više đubreta tite i zločinačke tvorevine jugoslavije, partizana je sve manje a ovi ... prikaži još! novokomonirani antife su čmeljavci i najveći fašisti ovog vremena.

    • BESTpartizan 22:08 18.Kolovoz 2020.

      ustašo partizsni nisu bili zločinci po 999 put,,, najveci zločinac r tvoj pvelić ili onaj krovousti,,,,đubre te okotilo

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:12 18.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, ako je netko (tiito) deseti na listi najvećih zločinaca svijeta u dvadesetom stoljeću što je onda on? ZLOČINAC! Ako je taj netko (tiito) izdavao zapovijedi, naloge za izvršenje zločina partizanima i odobravao njihove zločine, što su onda oni(partizani)? ZLOČINCI. ... prikaži još! Osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni pa ćeš se moći zvati antifašistom kao što sam ja.

    • BESTpartizan 23:22 18.Kolovoz 2020.

      tito NIJE IZDAVAO ZAPOVIJEDI niti ista raio sta se nije smjelo BRANIOJE SVOJ TERITORIJ PO TEBI BI TREBALI SVI VIKATI seig heil,,, zločinac ti je kroviusti koji je potpisao boliciju četnika 1996.partizsani su majmune posteni borci dalm koji su ginulina ... prikaži još!a neretvi sutjesci s 18 godina, dok je tvoj ZLOČINAC PIZDELIĆ prodao dalmaciju 1941 rimskim sporazumom a tito vratio te dijelove od italije i ustavom iz 1974 omogucio ti da ima rvacku da nije 1990bi bilo drukčije,,,, za menesi fašist ustasa

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 00:42 19.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, zločinac tito je izdavao zapovijedi po kojima su zločinci partizani uništavali cijela sela i onda bi to pripisao četnicima, ustašama, njemcima i ostalim zločinačkim fašistima da bi sakrio svoju zločinačku politiku i ideologiju. Puno godina je zločinačka komunistička propaganda ... prikaži još!a veličala zločince titu i partizane. Objasni zašto tiito nije nikada otišao u jasenovac pokloniti se žrtvama? Pošteni borci u HRVATSKOJ DALMACIJI smo mi antifašisti koji smo srušili zločinačku jugoslaviju.

    • BESTpartizan 10:42 19.Kolovoz 2020.

      majmune tvoji fašisti su palili pljačkjali sad bi to htio prišiti tizu on je pobjenik i ugrobu gase bojite ,,,ustašo začepi... majmune tito je posjetio 1946 jasenovac mame ti glupe jebem... a taj jasenovac je bio ustaski rasdni logor u ... prikaži još! u kojemu su ijana djeca romi zisdovi top ti veličaš... srusio si ti na playstazionu kurac svoj pederčiću

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 15:06 19.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, činjenica je da su tiito, partizani i komunisti bili na strani pobjednika u drugom svjetskom ratu ali prosipanje komunističkoFašističke propagande neće poništiti činjenicu da su zločinci partizani činili zločine po nalogu zločinca tite u ime zlolinačke komunističke ideologije i ... prikaži još! za vrijeme postojanja zločinačke tvorevine jugoslavije. Majmun ti je tata koji se sad zbog par minuta zadovoljstva sa tvojom mamom okreće u grobu jer ima tebe za sina, dvoličnog, komunističkog fašistu.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 15:12 19.Kolovoz 2020.

      ....zločinac tiito se nikada nije poklonio žrtvama jasenovca jer je znao da bi se tako poklonio žrtvama komunizma i lažima koje su on i njegova zločinačka ekipa i ideologija pripisali drugim zločincima kako bi sebe "oprali" od svojih grijeha ali ... prikaži još! "zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju". Lagati možeš samo sebe jer svi znaju istinu. Osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto počinjeni i postani antifašist kao što sam ja. BOGU VJERNI...!!!!!

    • BESTpartizan 18:46 19.Kolovoz 2020.

      majmuno drogirana smece jedmno ustasko,, imas marku skeju pa ga lizi mas sbog pavelića i luburica pa im idi ugrob ustaso jedna sugava,,, tito je 1946 bio na jasenovcu i odaopočast zrtvama,,s kardeljom i bakaricem,..... ti nisi antofašist majmune nego ... prikaži još!go fašist idi na oluju pa se liti s svojim cetnicima iz dogovorenog rata gay rata 91 do 95

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 19:12 19.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, tvoji pokušaji vrijeđanja su neučinkoviti jer si nepovezan, nerazumljiv ali ni to ne može maknuti činjenicu da su zločinci partizani vršili zločine po nalogu zločinca tite u ime zločinačke komunističke ideologije i da su na tim zločinima stvorili zločinačku ... prikaži još! tvorevinu jugoslaviju. Ja sam pravi antifašist jer sam se borio protiv komunističkofašističke tzv. "jna" i sudjelovao u rušenju zločinačke fašističkokomunističke tvorevine jugoslavije.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 19:17 19.Kolovoz 2020.

      ...zločinac tiito nikada nije odao počast u jasenovcu jer je znao istinu i da tamo leže i njegove žrtve. partizansko komunističke žrtve zločina koje su pripisane drugim zločincima kako bi prikrili svoju zločinačku ideologiju i narav.

    • BESTpartizan 19:23 19.Kolovoz 2020.

      zacepi mmanijače tvoj zločinac lrzi u madruidu koji je pobio oko 90 ooo djece zločinac br 3

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:20 19.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, ja sam antifašist jer osuđujem sve zločince i zločine. Hajde ti osudi SVE zločince i zločine. Hajde ako si hrabar.

    • BESTpartizan 21:29 19.Kolovoz 2020.

      ti si idiot

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:38 19.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, ne, ja sam antifašist jer sam se borio protiv zločinačke, komunističkoFašističke tzv. jna i sudjelovao u uništenju smrdljive zločinačke tvorevine jugoslavije i jer osuđujem sve zločine i zločince. Ti vidim ne možeš osuditi SVE zločince i zločine a veličaš ... prikaži još!š zločince, njihove zločine i njihove zločinačke tvorevine. Što si onda ti uz to što si idiot? Ti si fašist i licemjer zločinačkih namjera.

    • BESTpartizan 11:05 20.Kolovoz 2020.

      ti si majmun koji je fašist

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 11:59 20.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, ja sam antifašist i to onaj pravi. Borio sam se protiv zločinačke fašostikokomunističke tzv. jna i sudjelovao u uništenju zločinačke, smrdljive tvorevine jugoslavije a osuđujem sve zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio i ne ... prikaži još!e veličam totalitarne i zločinačke režime i njihove vođe i sljedbenike. Ja sam pravi antifašist. Osuđuješ li ti SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni? Ne možeš jer bi osudio titu, partizane i komuniste. Ti si fašist.

    • BESTpartizan 18:13 20.Kolovoz 2020.

      zacepi majmune ustaski

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 18:42 20.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, evo se upravo pripremam začepiti usta tvojoj mami, došla je po novu dozu proteina i bjelančevina. Poslije ću začepiti i tvoju sestričnu. Kaže da je oduvijek želila zadovoljiti jednog pravog anifašistu, HRVATA. Nego da se vratimo na argumente koje ... prikaži još! nemaš. Znači, osudi SVE zločince i zločine i postoji nada da će ti duša biti spašena. Pa zamisli samo koliko bi tvoj otac imao lakši vječni san da se ti pokažeš da si kao i ja pravi antifašist a ne jugokomunistički fašist. Daruj mu mir.

    • BESTpartizan 19:13 20.Kolovoz 2020.

      mamu ti jebem đugavu stasku, jedino sta mozes zacepiti je guza tvog decka marka skeje ustašo popisam ti se na glavu,, ZIVIO DRUG TITO

    • BESTpartizan 19:14 20.Kolovoz 2020.

      jeli se skecas kad su crvenog ficu unistoili uoceku jnavojnici haha mama ti vozila tenk haha prava je bila da li trošiš marka skeju ustašo

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:25 21.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, pa zar ti ne znaš da je zločinačko đubre od tite crklo daaavno. Odsjekli mu Slovenci nogu i on umro u strašnim mukama. Stigla ga kazna za zločine koje je počinio, odobrio i zapovjedio. Sad se lagano krčka u ... prikaži još! paklu sa svojim ideološkim ..

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:29 21.Kolovoz 2020.

      ...prijateljima maom, staljinom, hitlerom, lenjinom i ostalim zločincima. Moli krunicu na koljenima zajedno sa pavelićem i mihajlovićem za oprost grijeha ali oprosta nema. Vječni oganj ga tamo sada tamo peče.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:32 21.Kolovoz 2020.

      ...osudi SVE zločince i zločine, postani antifašist kao što sam ja, budi čovjek, HRVAT, nemoj biti smrdljivi jugoslaven. Evo ti maše pozdrav mama, ne može pričati, puna su joj usta.

    • BESTpartizan 10:48 21.Kolovoz 2020.

      mahmune jesi dobro da li te mamama okotila ludog kad si se rodio ili si postao fašist s 5 godina,,mrs smradu ustaski

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 16:58 22.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, jel to znači da osuđuješ SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni i tako postaneš čovjek, pravi antifašist, kao ja? Ili ću ja i dalje morati moliti Krunicu da Bog podari vječni spokoj tvome ... prikaži još!e ocu. Hoću li morati i dalje tvoju mamu redovno "puniti" bjelančevinama i proteinima kao nagradunjer se odrekla glupog sina koji veliča i slavi zločinca titu, zločince partizane, zločince komuniste, zločinačku tvorevinu jugoslaviju?

    • BESTpartizan 18:18 22.Kolovoz 2020.

      naopunit cu tvjuu opet partizani jebenm ti mater ustasku biti ce tebi mir samradu jedan šugavi ustaski,, ostavi sr ui mog oca retardu idi slavit oluju i popuši generalima pederčinojedna kae asiu stjeran u kut onda kaskiš tipićčno za ustasu ... prikaži još!asu ustašo faŠIstićka nemoj puno kakiti

    • BESTpartizan 18:19 22.Kolovoz 2020.

      mamu ti je naounjena od jna vojnikapta hocers ustašo i idi u 8 pm

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 23:39 22.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, nisam skužio dali osuđuješ SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni? Želiš li postati pravi antifašista kao što sam ja ili ćeš i dalje sramotiti tvoju majku, pokajnicu i nećeš svom pokojnom ocu podariti ... prikaži još! spokojnu vječnost u Božjim dverima? Ooooo Bože, podari njegovom ocu mir i da ne plaća za grijehe njegovog sina fašiste i ljubitelja zločinaca. Za njegovu mamu se ne brini, u dobrim je rukama, zadovoljena je i sretna. Hvala ti Bože.

    • BESTpartizan 10:43 23.Kolovoz 2020.

      ja ti kazem da popuđši bujanecu hasa begovicu pederčiću za tebe je GOLI OTOK

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 12:35 23.Kolovoz 2020.

      bestZlolinac, znači ostaješ fašist i nastavljaš veličati zločince i njihove zločine kao svaki fašist i licemjer? E pa neću se ni ja moliti Bogu za dušu tvog jadnog oca. Tvoju mamu ću i dalje nagrađivati bjelančevinama i proteinima jer je ... prikaži još! pokajnica i želi se iskupiti za tvoje veličanje partizanske zločinačke stoke, smrdljivog zločinca tite, trule zločinačke fašističkokomunističke ideologije i proklete zločinačke tvorevine jugoslavije. Upravo ju namirujem. Puna su joj usta.

    • BESTpartizan 18:17 23.Kolovoz 2020.

      punim ti ga mami partozani 15 5 1945

    • BESTpartizan 18:17 23.Kolovoz 2020.

      pederčino ustaska

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 20:18 23.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, od 15:05 sati mi je tvoja mama pušila i gutala proteine i bjelančevine a onda u 19:45 sati je došla tvoja sestrična na "jahanje". Sad je vrijeme molitve Bogu za spas duše tvoga oca koji zbog tebe ne može ... prikaži još! naći svoj mir. Idi mu na grob, zapali svijeću, izmoli "Oče naš" "Zdravo Marijo" i "Slava ocu", i na očevom grobu osudi SVE zločince i zločine bez obzira tko su i zašto su počinjeni. Daj svom ocu mir i postani pravi antifašist, kao što sam ja. BOGU VIJERNI...!!!!

    • BESTpartizan 20:22 23.Kolovoz 2020.

      tvom ocu su partizani dali mir i djedu eno ih u jamama ustaso popusio si generalima gay armya šederčiću fađisto zacepi ti si obiocna pićkica crvenog ficese sjecas?

    • BESTpartizan 20:23 23.Kolovoz 2020.

      jedinmi zločinac si ti ustaso jebem ti sve po spisku,, osudi jasenovac i oluju a dotada klekni da jna vojnicima pušiš kao imama ti

    • BESTpartizan 20:24 23.Kolovoz 2020.

      ustaso kmeci jos dugo pozdravljam te uz šozdrav zivio drug tito leka i đido, nasi odloboditelji,,m,, bog vjerni haha pederčiću smrdljivi

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:57 23.Kolovoz 2020.

      bestZlolinac, kao i više puta do sad ti govorim da trebaš pisati na HRVATSKOM JEZIKU ne na usranom jugoslavenskom. Nešto si pisao o mom djedu i ocu. Oni su doživjeli stvaranje HRVATSKE DRŽAVE i uživaju u blagodeti slobode i blagostanja ... prikaži još! koje su dobili uništenjem smrdljive zločinačke tvorevine jugoslavije. Kad je ono govno zločinačko tito crko onda je moj djed je rekao "sad još jugoslaviju da razjebemo i eto nama slobode" i zamisli, razjeba se zločinačka juga i stvori se HRVATSKA DRŽAVA.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:08 23.Kolovoz 2020.

      .sad zajedno pjevamo HRVATSKE PJESME, obilazimo HRVATSKE GRADOVE, HRVATSKA SELA, HRVATSKE OTOKE i uživamo u činjenici da smrdljivog zločinca tite i zasrane zločinačke tvorevine više nema. Djed je malo slabije pokretan ali još uvijek hoda, kreće se, kaže "godi mu ... prikaži još!u ovaj HRVATSKI SLOBODNI ZRAK u HRVATSKOJ DRŽAVI". Moj otac i ja volimo obilaziti HRVATSKE OTOKE mojom brodicom na kojoj se vije HRVATSKA ZASTAVA. Vidiš kako je lijepo čitati i razumjeti kad se piše HRVATSKIM JEZIKOM a ne jugoslavenskim

    • BESTpartizan 23:12 23.Kolovoz 2020.

      oni su dozivjeli da ih partizan tjeraju odavde gamad ustaska.. HRVATSKA ti je ugacicama,, smradu tvoj djed je bi utasakoji je volio ndh ,ali vidis kako ste bjezali uminhen 1945 nema ti smrdljov tudmana,, zacepi gade iz citluka,,, TVOJOM BRODICOM ... prikaži još!DICOM HAHA đubre jedno bolesno napuseno kosd mene vijori jugoslavenska nabijem ti ja zastavu

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:20 24.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, moj djed je rođen HRVATSKOJ SLAVONIJI i tamo je odrastao i školovao se, ovdje je došao 1932., radio i oženoi se, odhranio i školovao osmero djece i sad uživa u srcu HRVATSKE DALMACIJE. Kaže tvoja mama u pauzi između ... prikaži još! dva pušenja da si jednom pokušao objesiti jugoslavensku zastavu i da te otac prebio kao mačka. Kad je on otišao na pravdu Bogu onda te je tvoja mater mlatila. Kaže "udarala sam ga po onoj bublavoj glavurdi kolcem ali ništa, svaki udarac u prazno"

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:54 24.Kolovoz 2020.

      ....dođi u HRVATSKU DRŽAVU pa tu "zaviori" zastavu smrdljive zločinačke tvorevine jugoslavije.

    • BESTpartizan 10:45 24.Kolovoz 2020.

      tvoj dje ustasa lezi na jazovki lopov je bioi zloćinac dalmacija nijwe hrvatska majku ti jebem šugavu pisam ti usta ustaska

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 10:54 24.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, neću ja pišati tvojoj mami u usta, kako možeš tako nešto svojoj mami poželiti? Davno je to bilo kad su joj pišali komunističkopartizanski zločinci u usta. Tada je postojala zasrana, zločinačka tvorevina jugoslavija. Sada je tvoja mama zaslužila samo ... prikaži još! spermu gutati od HRVATSKOG BRANITELJA u srcu HRVATSKE DALMACIJE u HRVATSKOJ DRŽAVI u kojoj uživa i živi moj djed. Kaže da mu ovo HRVATSKO SUNCE SLOBODE i HRVATSKI ZRAK čine da se osjeća kao momak.

    • BESTpartizan 11:11 24.Kolovoz 2020.

      pisam jas tvojoj mami djed ti je ustasa bio zacepio bi tebi tito usta,, partizani su ga sredili zato ti smeta tito, ustase se ne zale,,, jer smo mi partizani najaci borci ,, ne pičkice ko tvoj djed ili njegov ... prikaži još!jegov unbuk seronja ,..,. toi mozers gutato spertmu od hrvatskih gay genmerala nakon zločionacke očluje,,,, ebno ti djed ukjazovki pšićkice napiši me ako imas muda, , disat ces ti jugoslavenski zrak majku ti jebem ustasku

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 13:16 24.Kolovoz 2020.

      bestZlolinac, uz najbolju volju ne mogu shvatiti bit tvog pisanja. Hajde se malo potrudi i pokušaj pisati HRVATSKIM JEZIKOM, taj tvoj jugoslavenski nitko više ne koristi. Razmisli o onome o čemu želiš pisati, napiši, provjeri jel to razumljivo normalnim ljudima, ... prikaži još! ponovo pročitaj naglas i tek onda ako je sve u redu objavi....

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 13:23 24.Kolovoz 2020.

      ...imaš moju adresu, imaš moju sliku, imaš moj nadimak i slobodno dođi. Pošto znam da si pičkica i da nećeš doći daj ti meni svoju sliku, adresu ime ili barem nadimak i ja ću sigurno doći da ti pokažem i ... prikaži još! dokažem da udišeš HRVATSKI ZRAK i kako se viori HRVATSKA ZASTAVA dog budeš pjevao HRVATSKE PJESME u HRVATSKOJ DRŽAVI ako uopće živiš u HRVATSKOJ. A tvoja mama i tvoja sestrična su "predobre". Rođene za nas HRVATE.

    • BESTpartizan 18:00 24.Kolovoz 2020.

      HRVATSKU ? manijace ustaski smiri hormone pm terina pjevat ces ti menbi hej slaveni,,, tvoju pičko asdresu nmam ni sliku pa napipši ime i prezime ali to ne mozes jer sui pičkica trece,, udoises dalmatinski zrak ak si dosljak tu,,, ... prikaži još! zato nabijem te ustasi,,,,,, hrvat nisi nego šiptar ili bosana inesrami se i ne truj svoj fašizam ovdje , pogledaj you tube partizansk pjesme mamicu ti sugavu ti si obocna pussy

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 21:02 24.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, jel to tebi smetaju HRVATI, ŠIPTARI i BOSANCI? Jesi li ti to pokazao svoju zločinačku, komunističkofašističku ideologiju i pokazuješ mržnju. Smeta li ti što ja živim u HRVATSKOJ DRŽAVI? Imaš ti i moju adresu i sliku i nadimak ali ... prikaži još! već evo više od dvije godine nisi stisnio muda i došao da me natjeraš da pjevam zločinačku jugoslavensku himnu. Čekam te. Pošalji mi svoju adresu, sliku, ime ili barem nadimak i ja ću sigurno doći ako uopće živiš u HRVATSKOJ DRŽAVI. BOGU VIJERNI.....!!!!!

    • BESTpartizan 21:07 24.Kolovoz 2020.

      nemam nista tvoje pićkice niti znam tko si ,,,kukavico ustask ne pizdi majmune dođi na vis brac dugi rt podgoru pa vici zadom spremni ustaso,,,, ZIVIS u bosni ine kurči se mamicu ti tvoju,,,,,,, nabijem tebe mrs svinjo ustaska,,, dodu ... prikaži još!u li to moji drugovi pjevat ces hej slaveni boga haha čuij ovo to ti jedečko,, smradu jedan fašistički

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:03 24.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, jesi li slijep, jesi li glup jel znaš čitati? Ja inače nemam običaj pozdravljati sa "za dom spremni" ali ako dođeš sa svojim "drugovima" na adresu koju sam ti dao u srcu HRVATSKE DALMACIJE, u HRVATSKOJ DRŽAVI i predstaviš ... prikaži još!š se da si ti taj bestZločinac sa velikim zadovoljstvom ću i tebe i tvoje "drugove" pozdraviti tim pozdravom kako bi izazvao vašu agresiju i onda vas stavio na mjesto koje vam pripada a to je na podu u lokvi krvi i suza i da mi odatle pijevate HRVATSKE pjesme.

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 22:05 24.Kolovoz 2020.

      ...nisi odgovorio "druže zločinac" smetaju li ti ŠIPTARI, BOSANCI, HRVATI i ostali. Jesi li ti ti fašistiko zločinačko smeće kao onaj smrad ušljivi od tite?

    • BESTpartizan 22:37 24.Kolovoz 2020.

      u srcu tvojew mamine vagine ,,, moji drugovi su 2 dalm brigada ,,, hrvatska????di jwe to? mamicu ti ustasku pjevat ces ti za bleuburg... mozes sanmo šonjo da kmecis kuckin sine,,,, fašisto jedna,,,,,, tito ti je sve po sšpisku takvi ... prikaži još!vi kao ti trebali bi na goli otok,,,,,, idi molit tog boga smradu šugavi

    • BESTpartizan 22:40 24.Kolovoz 2020.

      stalno pičko sponinjes usrce hr dalmacije reci migrad koji, ja ti kazem koji ti je grad čitluk,,da li te troše popovi ? postoji samo jedna nacija jugoslaveni

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:51 25.Kolovoz 2020.

      bestZločinac, još nisi odgovorio smetaju li tebi "jugoslavenu" HRVATI, ŠIPTARI, BOSANCI i ostali? Hahaha, druga dalmatinska, partizanska brigada???? Hahahahaha. Dovedi ju cijelu na adresu koju sam ti dao ali pošto znam da te mama neće pustiti da dođeš napiši svoju ... prikaži još!u adresu napiši ime ili barem nadimak po kojem te svi tvoji "suborci" znaju i objavi svoju sliku i dovedi ih kod sebe na vis jer ja ću sigurno doći da te pozdravim pozdravom koji ja inače ne koristim ali hoću da te izprovocirem...

    • Avatar izvidnik1
      izvidnik1 09:58 25.Kolovoz 2020.

      ...i da me napadneš pa da ti pokažem koliko vrijedi tvoja zasrana zločinačka kukavička "priča". Objavi "junačino" svoje podatke i zaviori zastavu zločinačke tvorevine jugoslavije čmeljo čmeljavi i dolazim. Pozdravlja te tvoja mama mahanjem, ne može govoriti, puna su joj ... prikaži još! usta, mora prvo sve progutati. Pomoli se Bogu za mir ispas duše dvoga oca jer se sada okreće u grobu kad vidi kakvo govno od sina je othranio. BOGU VIJERNI.....!!!!

  • Avatar tafi
    tafi 13:41 27.Kolovoz 2020.

    Posje︆︆tite no︆︆v︆︆u st︆︆︆︆︆︆ra︆︆n︆︆︆︆icu za upo︆︆︆︆znavanje odr︆︆a︆︆slih ..... g︆︆e︆︆t︆︆m︆︆e︆︆︆︆ets︆︆︆︆.︆︆︆︆c︆︆o︆︆m

  • niki 21:12 25.Kolovoz 2020.

    kupiti mig ili suhoj ,jer sa s 300 i s400 nemoze se obarati ruske avione nevide se na radaru

  • gemag 17:48 11.Siječanj 2021.

    Single mom makes $ 89844 / yr in her spare time selling without or buying any thing. She does simple online work and cash every second which she spent on this website. For more detail visit ... bit.ly/39jrDqt

  • Garew66944 10:29 20.Kolovoz 2020.

    Moj prijatelj zarađuje 80 dolara na satu na laptopu. Otpušten je s posla prije 5 mjeseci, ali prošlog je mjeseca zaradio 12547 dolara upravo radeći od kuće s programom koji je pronašao na mreži. Ovo radi ... Isprobajte sami ... Selfcash5.com

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.