Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Alo jado, imaš li šta reć o prvoj i jedinoj judenfrei državi? Ne smiš ni pisnit jer bi se zamirija četnicima i vučku. Jebala te smrdljiva srbija ajde tamo ako ti odi nije dobro!
bestZločinac, samo pitam tako da svi vide koji odgovor daješ odnosno da si bvoličan i da imaš dvostruka mjerila. Ili osudi ili opravdaj SVE zločine. Odgovori pa onda postavljaj pitanja.
bestZločinac, Imaš moju sliku, imaš moj nadimak po kojem me svi znaju, imaš adresu koju sam ti dao gdje se nalazim a to je u srcu Hrvatske Dalmacije u Hrvatskoj Državi dođi i stani iza svojih uvreda i prijetnji, čekam te čmeljo.
bestZločinac, ne želim druge ljude, pametne, kao što je ovaj "BobRock" trolati pitanjima koja sam ti postavio puno puta kao što je "osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?" ili da nađeš opravdanje za zločine ... prikaži još! kako bi pokazao koliki si dvoličan i imaš dvostruka mjerila. Isto tako imaš moju sliku, imaš adresu koju sam ti dao u srcu Hrvatske Dalmacije u Hrvatskoj Državi, imaš moj nadimak po kojem me svi znaju, dođi.
gaziti haha kukasvico unistit cu te idi umisju rupu odakle si spuzao sroljo,,tako ti djeda bjezao d 2 dalm brigade u čitluk , da li te fra delaš rastura?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Вilа sam zаista lošа djеvojka. Каznite mе svоjim kuгасеm u ustimа! –– w︆︅︆w︅︆w︆︅︆.︅︆︆k︆︅︆i︆︆︆s︅s︆︅︆︆t︆︅︆o︆︅︆︆k︆︅︆.︆︆c︅︆︆o︆︆m
Alo jado, imaš li šta reć o prvoj i jedinoj judenfrei državi? Ne smiš ni pisnit jer bi se zamirija četnicima i vučku. Jebala te smrdljiva srbija ajde tamo ako ti odi nije dobro!
brobshitrock jeli znas da je tvoj ante pbjegao i ostavio krepanu ndh na cjedilu kukavica zar ne?
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?
U zvoidnic mrs u pm jazovka?
bestZločinac, samo pitam tako da svi vide koji odgovor daješ odnosno da si bvoličan i da imaš dvostruka mjerila. Ili osudi ili opravdaj SVE zločine. Odgovori pa onda postavljaj pitanja.
po 999 put se ponacvlja napiši me iprezime sroljo hihihi
bestZločinac, Imaš moju sliku, imaš moj nadimak po kojem me svi znaju, imaš adresu koju sam ti dao gdje se nalazim a to je u srcu Hrvatske Dalmacije u Hrvatskoj Državi dođi i stani iza svojih uvreda i prijetnji, čekam te čmeljo.
uzvidnice fašistu zacešpi tvojadomovina je hercrgovina mozda minbhen čmeljo ti je djeda koji je bjerzao uaustriju
bestZločinac, ne želim druge ljude, pametne, kao što je ovaj "BobRock" trolati pitanjima koja sam ti postavio puno puta kao što je "osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?" ili da nađeš opravdanje za zločine ... prikaži još! kako bi pokazao koliki si dvoličan i imaš dvostruka mjerila. Isto tako imaš moju sliku, imaš adresu koju sam ti dao u srcu Hrvatske Dalmacije u Hrvatskoj Državi, imaš moj nadimak po kojem me svi znaju, dođi.
tvoja riodna griuda je čitluk itamo idi smradu srani
BobRock, moje isprike, nastavljam gaziti ovog "bestZločinca" u drugom komentaru.
gaziti haha kukasvico unistit cu te idi umisju rupu odakle si spuzao sroljo,,tako ti djeda bjezao d 2 dalm brigade u čitluk , da li te fra delaš rastura?
guzonjo 1991
Vгijеme je da nađеte stаbilnu djеvojku. Ovdjе čeka рuno samohranih dаma ––– w︆︅︆w︅︆w︆︅︆.︅︆︆k︆︅︆i︆︆︆s︅s︆︅︆︆t︆︅︆o︆︅︆︆k︆︅︆.︆︆c︅︆︆o︆︆m
Bок! Рosjеtite mоju strаnicu u Sех Сlubu – w︆︅︆w︅︆w︆︅︆.︅︆︆k︆︅︆i︆︆︆s︅s︆︅︆︆t︆︅︆o︆︅︆︆k︆︅︆.︆︆c︅︆︆o︆︆m
Sarah, 29. w︆︅︆w︆︅︆w︆︅︆.︆︅︆lo︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆c︆︅︆l︆︅︆u︅︆b