Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zanimljivo kako se uvijek pred velike kršćanske blagdane pojave ovakovi "izvori" i "dokumenti" i to, koje li slučajnosti, uvijek od Židova ili Muslimana. Zbilja su jadni.
Samo da navedem što sam čitao o tome pred 50g, nemojte me odmah popljuvat. Taj koji je došao u Japan (Isus ili koji se predstavljao kao on) krstio je sumještane a zvali su ga Jesu Hrisi. Slažem se da nije ... prikaži još! najbolje vrijeme pred Uskrs i sl. o tome, ali nisu nam to "muslići" i "žideki" smjestili, i o njihovim svetinjama slično se piše pred njihove blagdane, samo ne uočavamo. Inače po tvrdnjama najvećih teologa nema suštinske razlike Kršćanstva i Budizma.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
e, kaj sam ja sad procito
Zanimljivo kako se uvijek pred velike kršćanske blagdane pojave ovakovi "izvori" i "dokumenti" i to, koje li slučajnosti, uvijek od Židova ili Muslimana. Zbilja su jadni.
Samo da navedem što sam čitao o tome pred 50g, nemojte me odmah popljuvat. Taj koji je došao u Japan (Isus ili koji se predstavljao kao on) krstio je sumještane a zvali su ga Jesu Hrisi. Slažem se da nije ... prikaži još! najbolje vrijeme pred Uskrs i sl. o tome, ali nisu nam to "muslići" i "žideki" smjestili, i o njihovim svetinjama slično se piše pred njihove blagdane, samo ne uočavamo. Inače po tvrdnjama najvećih teologa nema suštinske razlike Kršćanstva i Budizma.
Dvije stvari su bezbrojne univerzum i ljudska glupost... nisam bas siguran za univerzum...
imao je mamu tvoju tupavu koja te rodila da seres ovako