Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hasanbegoviću eto što o ustašama misle u Austriji a vjerujem i u Njemačkoj provaj se pojaviti s crnom uniformom u U na kapi i viči ZDS pa ćeš vjerojatno zaraditi kaznu što bi mi trebali imati nešto za domaću upotrebu ... prikaži još! a nešto za vanjsku kako li si lijepo ponavljao onu papagajsku mi smo svi protiv trlalalatrla baba lan svih izama
I sad bi ustaše zataškali žrtve u Jasenovcu, Jugoslavija je tvrdila da je bilo 700.000 žrtava, a Hrvatski otac domovine dr. vranju tuđman - krivousti je tvrdio da je bilo 90.000 . žrtava i lako je onda ustvrdti točan broj, ... prikaži još!, znaći sredina od toga je istina dakle 400.000 žrtava najmanje je bilo.
Ne mogu se znanstvena pitanja rješavati komisijama. Bravo Tvrtko. Samo da to jo kokoš shvati a onda i crkveni klerofašisti i biti ćemo na konju. haSSana u Tursku pa neka tamo pjeva islamoustaške svome erdoganu.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hasanbegoviću eto što o ustašama misle u Austriji a vjerujem i u Njemačkoj provaj se pojaviti s crnom uniformom u U na kapi i viči ZDS pa ćeš vjerojatno zaraditi kaznu što bi mi trebali imati nešto za domaću upotrebu ... prikaži još! a nešto za vanjsku kako li si lijepo ponavljao onu papagajsku mi smo svi protiv trlalalatrla baba lan svih izama
I sad bi ustaše zataškali žrtve u Jasenovcu, Jugoslavija je tvrdila da je bilo 700.000 žrtava, a Hrvatski otac domovine dr. vranju tuđman - krivousti je tvrdio da je bilo 90.000 . žrtava i lako je onda ustvrdti točan broj, ... prikaži još!, znaći sredina od toga je istina dakle 400.000 žrtava najmanje je bilo.
dajte molim vas insprintajte kakve to sve fakultete ima završene naša predsjednica
Zna li predsjednica, da bi glavnu riječ u komisiji imali Srbi i Židovi ili ona misli da bi Hrvati imali glavnu riječ.
Ne mogu se znanstvena pitanja rješavati komisijama. Bravo Tvrtko. Samo da to jo kokoš shvati a onda i crkveni klerofašisti i biti ćemo na konju. haSSana u Tursku pa neka tamo pjeva islamoustaške svome erdoganu.