Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U prvom sam mjesecu primio plaću u iznosu od 23875 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako rAdim svakodnevno ... prikaži još! 2 do 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. provjerite više ovdje ...
......................➥➥➥➥➥➥➥ www.Cashflow77.Com
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
onda može i đuro glogoški imati ulicu
Dat će mu postmortalno
Kad bi neka ulica u mom mjestu dobila ime po kitarovički, istog trenutka bi iselio iz nje pa i iz takve rvacke.
Pa iseli čedo, što čekaš
dobit će ulicu postmortalno.
Dragi novinari molim vas da više ne pišete o Kolindi. Narodu je dosta te dvolične spletkaruše.
potpisujem
Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U prvom sam mjesecu primio plaću u iznosu od 23875 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako rAdim svakodnevno ... prikaži još! 2 do 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. provjerite više ovdje ... ......................➥➥➥➥➥➥➥ www.Cashflow77.Com
Večeгas sаm slobоdna Žеlitе li рорiti piće, kliкnitе vеzu da biste ргоnašli moj pгоfil s tеlеfоnsкim brоjem ––– KISSIA.CLUB