Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
e mradi ,,ostao si sam da vrsis popagandu ,,jel ?razumjemo mi tebe ,,pokusavas na posten nacin odraditi za sta si placen ,posteno od tebe ,,ali na drugu stranu kaze da si spreman na sve samo da ti se plati , ... prikaži još! , kako bilo bilo ,zalosno je da ne vidis sta radis ovoj drzavi i ovom narodu
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Na čemu je ona u posljednje vrijeme?
izgled da je na praksi kod Bujanca.
Kolinda pod hitno treba sjašiti jer pomalo postaje najvećom našom sramotom
Plavuša se izgubila.
zaboravio si ,,opet
ova kokoš je skroz na skroz prolupala !
e mradi ,,ostao si sam da vrsis popagandu ,,jel ?razumjemo mi tebe ,,pokusavas na posten nacin odraditi za sta si placen ,posteno od tebe ,,ali na drugu stranu kaze da si spreman na sve samo da ti se plati , ... prikaži još! , kako bilo bilo ,zalosno je da ne vidis sta radis ovoj drzavi i ovom narodu