Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naslov aludira na krivu premisu...nisu svi u svadji zbog Hrvatske i Hrvata, nego bi svi dijelove njena teritorija, a svi su pristali izaći iz SFRJ u granicama bivših republika...sad bi to mjenjali...gospodo to ne ide bez rata..što Hrvatska najbolje zna..
Šta ti bi dao pola piranskog zaljeva slovencima, katastarske dijelove hrvatske u srbiji preko Dunava, naš dio oko prevlake.....to je nacionalni interes a ne hdz-ov...ne trolaj...
tuidman jr htio hercgovinu a ovi sjever bodne utomesu uspjeli s rep srpskom koju treba rusiti oni su bosanci i nek zive u svojo drzavi, znamo da su frano i slobo bili frendovi..a sanader ti je prodao izlaz za uniju,
Ti kao da si bošnjak -musliman....takvi su njihovi stavovi....vidi...Dayton je osigurao mir u bosni..šta tamo piše..to je zakon...osim ako se drugačije ne dogovore...tako da..ostavi te svoje mokre želje..
bosnjak ? ja sam jugoslaven realan čovjek protiv svih isti sve svi hrvati bosanci srbi pa nije li tudman s alijom poslije bio prika a ratovali godinu dana ?budi realan i priznaj svi su isti rat je dogovoren
Pa normalno da je dogovoren, kad su svi pregovarali jedni s drugima da budu u što boljoj poziciji...a na terenu se napredovalo gdje se moglo i s kime se moglo....bio je to težak rat s tri strane....
Imamo i mi vremena ne brini slovenac 😂 necete dobit ni metar .Sto smo vam poklonili imate srece a sad te fore das prst ode ruka..Klasicni bezobrazni janezi.... Nejde lijepo s njima..Svima vam treba sljage iza uha i da budete ... prikaži još! kus ..bezobaznici lopovski....jos kad je bila arbitraza supci potkupe arbitraznog lika al fala bogu skuzili da je podmicen od slovenaca..Ma fuj ste narod ..umjesto da ste ok vi se kurcite i ocete jos i jos.. . e pa nema.... a na more ste wedobrodosli..kvarnjaci jedni
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Naslov aludira na krivu premisu...nisu svi u svadji zbog Hrvatske i Hrvata, nego bi svi dijelove njena teritorija, a svi su pristali izaći iz SFRJ u granicama bivših republika...sad bi to mjenjali...gospodo to ne ide bez rata..što Hrvatska najbolje zna..
hdzovske bajke pričaš
Šta ti bi dao pola piranskog zaljeva slovencima, katastarske dijelove hrvatske u srbiji preko Dunava, naš dio oko prevlake.....to je nacionalni interes a ne hdz-ov...ne trolaj...
seperso hdz je krao ibosnu
A sta milosević nije?...ili muslimanski muhadjedini ?
pa slobo prika franje je zajedno s njim dijelio bosnu,a piranski zaljev ti je prodao sanader
Dijelio bosnu? Šta bosna nije sastavljena od 3 naroda?....Prodao Sanader?....pa baš ne vidim da slovenci slobodno plove i pecaju..i naši su tamo..
tuidman jr htio hercgovinu a ovi sjever bodne utomesu uspjeli s rep srpskom koju treba rusiti oni su bosanci i nek zive u svojo drzavi, znamo da su frano i slobo bili frendovi..a sanader ti je prodao izlaz za uniju,
Ti kao da si bošnjak -musliman....takvi su njihovi stavovi....vidi...Dayton je osigurao mir u bosni..šta tamo piše..to je zakon...osim ako se drugačije ne dogovore...tako da..ostavi te svoje mokre želje..
bosnjak ? ja sam jugoslaven realan čovjek protiv svih isti sve svi hrvati bosanci srbi pa nije li tudman s alijom poslije bio prika a ratovali godinu dana ?budi realan i priznaj svi su isti rat je dogovoren
Pa normalno da je dogovoren, kad su svi pregovarali jedni s drugima da budu u što boljoj poziciji...a na terenu se napredovalo gdje se moglo i s kime se moglo....bio je to težak rat s tri strane....
Jugoslaven?....Pa jugoslavija više ne postoji..znači niti jugoslaveni više ne postoje...
salasčino pa da tuđšman je volio srbe svoju bracu kao injegoiv dečko slobo
kako vrijedjaš srbe , ako si jugoskaven..ti si pijanac , a ne pripadnik nečega ili nekoga..
ma hrvati srbi bosanci su sta sluge unije a zacepi robovi modernog kapitalizma pa srbi su srušili jugu isto kao ihdz isti ste
kako je u zadru?...Jel audi još ide ,ili je više kod majstora nego na cesti?..
zadar je tvoj desnicarski grad revi s skorom
Sve slovence u Hrvatskoj treba izvrgnuti maltretiranju pogotovo ljeti kada dođu na more. Treba im jebati mater slovensku...
razvali hdzovce
EUJanez ili kako god se sad naziva, mi u Hrvatskoj se slatko smijemo jer nismo jedini kreteni u regiji. Ima tu i Slovenija....
Imamo i mi vremena ne brini slovenac 😂 necete dobit ni metar .Sto smo vam poklonili imate srece a sad te fore das prst ode ruka..Klasicni bezobrazni janezi.... Nejde lijepo s njima..Svima vam treba sljage iza uha i da budete ... prikaži još! kus ..bezobaznici lopovski....jos kad je bila arbitraza supci potkupe arbitraznog lika al fala bogu skuzili da je podmicen od slovenaca..Ma fuj ste narod ..umjesto da ste ok vi se kurcite i ocete jos i jos.. . e pa nema.... a na more ste wedobrodosli..kvarnjaci jedni
šta prije novi izbori