360°
37258 prikaza

Kraval kod Slovenaca: Svi su u svađi zbog Hrvatske

Komentari 48 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    druga.strana 10:02 27.Prosinac 2019.

EUJanez ili kako god se sad naziva, mi u Hrvatskoj se slatko smijemo jer nismo jedini kreteni u regiji. Ima tu i Slovenija....

• BESTpartizan 10:49 26.Prosinac 2019.

šta prije novi izbori

• arbiter 18:34 26.Prosinac 2019.

prvo vam želim "Lepe blagdane i sretnu novu godinu "A što se tiče arbitraže prije ili kasnije če hrvatski političari shvatiti da moraju prihvatiti arbitražu u cjelosti ! Mi u Sloveniji imamo vremena !

• pep 19:11 26.Prosinac 2019.

Svakako i mi vama zelimo puno zadovoljstva za ove blagdane i malo vise srece u varanju u iducoj godini ! Vremena imamo i mi , kod nas kako se kaze , sporije se zivi. Ali igrat ce mo po vasim ... prikaži još! notama i ustrajat ce mo u postivanju prava , jer to je slozit cete se bit stvari, znaci ne priznajemo pokusaj prevare ! To vam sav uljudjeni svijet pokusava reci na fini nacin . Nas je problem sto ne znamo tako fino nego za pokusaj prevare kazemo da je -pokusaj prevare !

• Mira-Radic 22:49 26.Prosinac 2019.

I Hrvatska ima vremena. Vama je vaznije tih par kvadratnih kilometara nego nama,jer ste manja drzava,no ipak pravda je pravda.I razocarana sam Slovenskom politikom prema Hrvatskoj. Dosta otimanja.

• obavještajac 06:59 27.Prosinac 2019.

He he, malo si se preš'o.

druga.strana 10:03 27.Prosinac 2019.

EUJanez?

• weddranur 18:44 01.Siječanj 2020.

Ako vi imate vremena, mi ga imamo duplo. Jebeš šengen. Eno, vidim da ste sve neke realne koristi od njega imali. Prestanite krasti, lagati i varati. Pusa.

• salaso 12:16 14.Siječanj 2020.

Oni imaju vremena?..a jel imate snage boriti se protiv cijele eu koja vas je skužila kao trolere i "bum te tužil"..?

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.