Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E moj Edo tebi nema pomoci dok ti u svakome hrvatu koji pjeva domoljubne pjesme vidis ustasu. Takvih "ustasa" je u Hrvatskoj 99,99%, a takvih kao ti je 0,01%, bar se zapitaj ko je tu u krivu?
Ako ce vam biti lakse ne slusam ga ni ja, ali ga nesmatram niakvim olosem i fasistom, sasvim je obican covjek, domoljub koji voli svoju domovinu i ne mrzi nikoga.
E moj Edo. Meni se čini da si ti ovaj članak napisao kao hvalospjev samome sebi. Ja osobno ne obožavam Tompsona, ali tko si ti da određuješ nekome koga će pozvati na svoje veselje, svoju proslavu. Pa tupane, to i ... prikaži još! je bila fešta Luke Modrića, Zlatka Dalića i svih dečki iz repke i samo oni imaju pravo sebi pozvati na tu feštu koga oni hoće. Tebe će pitati valjda. Seronjo.
Kada taj novinarcic osvoji Pulicera na svoje slavlje moze zvati koga hoce ,pa i pivo hladno sa Kekijem.Ali to se ne moze dogoditi iduce stoljece ,tako da Keki ne bu peval.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
E moj Edo tebi nema pomoci dok ti u svakome hrvatu koji pjeva domoljubne pjesme vidis ustasu. Takvih "ustasa" je u Hrvatskoj 99,99%, a takvih kao ti je 0,01%, bar se zapitaj ko je tu u krivu?
Zar zaista ovo Tompsovovo režanje svrstavaš u domoljubne pjesme? Tužno.
Malo si se preračunao Herceg.. Samo ste bučni pa se čini da vas ima.
Znaci,vecina nas koji ne slusamo tog "pjevaca", nismo Hrvati????
Mene,a ni ostale koji ne slusamo tog kvazi pjevaca,ne svrstavaj u svoju malu vojsku njegovih ljubitelja.
Ako ce vam biti lakse ne slusam ga ni ja, ali ga nesmatram niakvim olosem i fasistom, sasvim je obican covjek, domoljub koji voli svoju domovinu i ne mrzi nikoga.
Obrisite sve moje komentare, kada vec pojedine brisete! Nema se tu sto vise reci! Nema slobode misljenja a uvrijedjen nije nitko!
Dovoljno je stavit ruku na srce, sve ti je oprošteno
Kao što i radi ratni profiter Tupson.
E moj Edo. Meni se čini da si ti ovaj članak napisao kao hvalospjev samome sebi. Ja osobno ne obožavam Tompsona, ali tko si ti da određuješ nekome koga će pozvati na svoje veselje, svoju proslavu. Pa tupane, to i ... prikaži još! je bila fešta Luke Modrića, Zlatka Dalića i svih dečki iz repke i samo oni imaju pravo sebi pozvati na tu feštu koga oni hoće. Tebe će pitati valjda. Seronjo.
Kada taj novinarcic osvoji Pulicera na svoje slavlje moze zvati koga hoce ,pa i pivo hladno sa Kekijem.Ali to se ne moze dogoditi iduce stoljece ,tako da Keki ne bu peval.