Life
45109 prikaza

Modrić je igračina. Može li se za njega reći da je i ljudina?

Komentari 58 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beejesan 13:04 23.Srpanj 2018.

Modrić će biti ljudina kad se sjeti onoga što se treba sjetiti.

• JurgenKlopp 17:25 23.Srpanj 2018.

odma na pocetku teksta moze se sa sigurnoscu zakljuciti koliki IQ posjeduje novinar, koji se cudi tome da se ljudi vise vesele sportu i zabavi nego ratu i krvoprolicu.

• Jaws5 21:43 24.Srpanj 2018.

Druže Edo , uljepšao si nam dan tako što si nas do suza nasmijao ovim nazovi člankom . Samo čačkaj druže , zabavi nema kraja dok takvi komičari na hrvatskoj sceni.

• borky 07:27 25.Srpanj 2018.

Aha! dva livnjaka, dva svijeta, ja kao livnjak, poznajem i jednog i drugog pa bi se usudio arbitrirati, ni po babi, ni po stričevima. Edo (sigurno se sjećaš tko je pazio na tebe u bolnici, kad smo djeca bili) ja ... prikaži još!a sudim da si ti u pravu ... u pravu si najviše 5% a, to ti je tako rekuć zanemarivo. Ne bi, niti imam kada dugo raspredao o tvojoj pisaniji ... u Livnu se sprema fešta, i tvoji opančari iz Lusnića stižu, i još puno, puno nas kamenjara, spremamo se i večers ćemo uzdignuti Zlatka Dalića do

• borky 07:29 25.Srpanj 2018.

do hrvatske vječnosti, i zato te molim, kao našeg sugradjanina (i ako smo mi seljaci) zatomi malo to svoje nabrijano jednoumlje, pošteno priznaj da je to tvoje navodno naprednjaštvo nedohvatno otklizilo u čemerno nazadnjaštvo, jednostavno piši propalo ... dodji u ... prikaži još! Livno, sjedi sa nama četvrtoglavašima, da ljudski popričamo ... što se mene tiče uz Vivaldieva "Četiri godišnja doba" i to stane u moje seljačke opanke.

• karlo0906 13:34 25.Srpanj 2018.

Modrić je stvarno vlika igračina, ali ljudina nije nikako, jer bi onda čvrsto stjao iza svojih riječi, a ne lažima pomagati Mamiću. Stara poslovica kaže,"tko laže taj i krade". Mala epizoda na bini kada je zagrlio onog dječaka je slučajna, ... prikaži još! da ljudi iz publike nisu odlućili malog donijeti na binu da bi ga zadovoljili, Modrić ne bi niti znao za to dijete.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.