Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svebor.Nitko nije ništa krećio niti farbao,...pjevalo se,veselilo se.
Da li će biti ovakvih dočeka to će vrijeme pokazati...
Za čega i što Vi Vašu čast dajete nije potrebno navoditi...
Jadni ste Vi i Vama slićni...
Ja sam bio dijete al nemam sinkopu. Lako je sad sr**i a svi smo Thompsonove pjesme pjevali za vrijeme rata koje su dizale moral ljudima u rovovima. Shvacam te da nisi dobio ono za sto si se borio... al brate ... prikaži još! mili pusti covjeka na miru i on je prosao pakla da dodje tu gdje je sada. Pozz
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
POPOVIĆ JE VRLO NESRETAN.
Svaka čast za članak. Sve točno. Zato su ljudi odlazili sa Trga i zato više nikad neće imati ovakav doček. Đaba su krećili.
Svebor.Nitko nije ništa krećio niti farbao,...pjevalo se,veselilo se. Da li će biti ovakvih dočeka to će vrijeme pokazati... Za čega i što Vi Vašu čast dajete nije potrebno navoditi... Jadni ste Vi i Vama slićni...
Bravo,gospodine Edo. Ipak ima normalnih ljudi,Hrvata,koji razmisljaju pametno.
Ovako dobar tekst odavno nije objavljen u Hrvatskoj
Ja sam bio dijete al nemam sinkopu. Lako je sad sr**i a svi smo Thompsonove pjesme pjevali za vrijeme rata koje su dizale moral ljudima u rovovima. Shvacam te da nisi dobio ono za sto si se borio... al brate ... prikaži još! mili pusti covjeka na miru i on je prosao pakla da dodje tu gdje je sada. Pozz