Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
bestZločinac, vjerovati u Boga nije sramota, to je moje pravo isto kao što ti imaš pravo ne vjerovati. Malo je bolesno od tvoje strane što štuješ Zločinca titu, Zločince partizane i Zločinačku tvorevinu jugoslaviju. To ti dođe kao da štuješ ... prikaži još! sve što je zlo, samog sotonu. Inače znaš li da sotona ima crveni"pentagram" za simbol baš kao i tvoji tito, partizani i juga.
bestZločinac, mislio sam da ćeš već shvatiti, ajde polako napiši misao,,,taaaaako,,, sad pročitaj sa razumijevanjem,,,polako, nemoj se žuriti, ima vremena, pričekat ću,,, jesi li pročitao? Jesi, ok, siguran si da si to htio napisati? Nećeš ništa mijenjati? E sad stisni ovo "odgovori".
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Čedo ne srči.
brzi u vatikan popovima
Vidim da si već pročitao vatikanski arhiv kad si već donio takve zaključke. Svaka čast, brz si, drugima će trebati godine da istraže.
ides u vbatikan molit toga boga?
bestZločinac, napiši misao, pročitaj sa razumijevanjem pa tek onda objavi.
ujo moliš li se bogu?
bestZločinac, vidiš da možeš. Kad odem na Svetu Misu naravno da se molim Bogu.
sramota da vjeerujes u boga haha katoliban slavonski
bestZločinac, vjerovati u Boga nije sramota, to je moje pravo isto kao što ti imaš pravo ne vjerovati. Malo je bolesno od tvoje strane što štuješ Zločinca titu, Zločince partizane i Zločinačku tvorevinu jugoslaviju. To ti dođe kao da štuješ ... prikaži još! sve što je zlo, samog sotonu. Inače znaš li da sotona ima crveni"pentagram" za simbol baš kao i tvoji tito, partizani i juga.
papak vjerovati boga mogu samo ljudi poput tebe iq1 hahaha partizani tew trošili 45
bestZločinac, mislio sam da ćeš već shvatiti, ajde polako napiši misao,,,taaaaako,,, sad pročitaj sa razumijevanjem,,,polako, nemoj se žuriti, ima vremena, pričekat ću,,, jesi li pročitao? Jesi, ok, siguran si da si to htio napisati? Nećeš ništa mijenjati? E sad stisni ovo "odgovori".
idi gledat bujicu
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
treba osuditi pavelicev rezim i ti moras ujo
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio? Ja osuđujem.
jesi bio na misiu međugorju haha
bestZločinac, jesam i hvala Bogu idem opet.
haha jesi se igrao s popovima ujkane
Тгаžim seks, аli hоćeš li? Uđi ovamо ––– w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆Tok︆.︆c︆o︆m
Trаžim sеks, аli hoćеš li? Uđi ovаmо – w︆w︆w︆.︆Ki︆s︆s︆Tok︆.︆c︆o︆m
Laura, 22. ww︅︆w.lo︅︆ve︅︆xx.c︅︆lub