Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Hitler i Staljin su bili saveznici dakle nacional socijalistička radnička partija njemačke i komunistička partija Rusije a rašetin vožd tito je bio uposlenik ovog drugog! Slijedom toga rašeta ispadaš i nacista i komunista ali i svetosavac po rođenju!Mašala!
Barem nije odobravao zločine kao Zločinac tito i nije činio zločine kao Zločinci partizani u ime Zločinačke komunističke ideologije zbog ostvarenja Zločinačkog plana i osvete.
di si glisto voiliš li naciste luzere kao i tvog poglavnika luzera koji se sakrio u madrid.. tito nije zločinac nego pobjednik nijedan zločin nij naprabvio idi na wc stroljo
bestZločinac, tito je Zločinac i to sa velikim slovom Z a tito s malim t. Znam da ne možeš to prihvatiti jer si previše mlad da bi shvatio razliku između dobra i zla .
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, narodu bilo bolje? Da, ako pod narod misliš komunistički "funkcionari" i ostali podobnici što opet ne pobija činjenicu da je tito bio zločinac a juga zločinačka tvorevina nastala na zločinima počinjenim i ime zločinačke komunističke ideologije.
bestZločinac Nije fabrike nego tvornice. Zato sad i imamo toliko duga jer su na jednom stroju "radili" 10 radnika. Zavaravanje i čepljenje usta narodu. Da nije tako bilo završio bi kao Čaušesku.
best Zločinac, napiši, pročitaj sa razumjevanjem a onda objavi a ne ovako sramotiš samog sebe i svoju Zločinačku ideologiju. titu i jugu ne možeš osramotiti jer su sami po sebi sramota a i nema ih više, raspali su se.
bestZkočinac komunizam je bio zakon isto kao i fašizam. Fašizam i komunizam zločinačke ideologije i politike. Isto kao i tito i jugoslavija, Zločinac i Zločinačka tvorevina sa velikim slovom Z.
bestZločinac, Opet si počeo skakati od bijesa. napiši komentar, pročitaj ga sa razumijevanjem i tek onda objavi. bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se.
bestZločinac, boli kad skužiš da ti se tvoji omiljeni zločinci tito i partizani po ponašanju i radu mogu usporediti i poistovijetiti sa omraženom zločinačkom i terorističkom organizacijom.
bestZločinac, evo ga opet, hajde iz početka, smiri se jer kad si živčan puno grješiš. Hajde, smisli što želiš napisati. Jesi? Hajde sad pročitaj s razumijevanjem to što si napisao, polako, nemoj žuriti. Jesi li pročitao? Ok, sad ispravi sve ... prikaži još! greške. Ma neponavljaj iste greške. Tako fino sad objavi svoj odgovor od četiri riječi od kojih će barem jedna biti uvreda upućena meni a koje nemaju efekta na mene. Hahahaha
bestZločinac, titu pojeli crvići i dok su ga grickali morali su izlaziti iz škrinje i povratiti od smrada ali bitno je da si ti svjestan da nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju ... prikaži još!u Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, ja dobro znam tko sam i što sam i toga se ne sramim. Ja sam osoba koja osuđuje SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio. A ti? Ostaješ i ... prikaži još!i dalje dvoličan i sa dvostrukim mjerilima kao i svi fašisti????
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jеstе li ikаd pгоbali cуbеrsех? Dаjmo vеčеrаs jеdnо drugоm zadоvоljstvо! – KISSIA.CLUB
Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site
Hitler i Staljin su bili saveznici dakle nacional socijalistička radnička partija njemačke i komunistička partija Rusije a rašetin vožd tito je bio uposlenik ovog drugog! Slijedom toga rašeta ispadaš i nacista i komunista ali i svetosavac po rođenju!Mašala!
suradivao je nacistima
Barem nije odobravao zločine kao Zločinac tito i nije činio zločine kao Zločinci partizani u ime Zločinačke komunističke ideologije zbog ostvarenja Zločinačkog plana i osvete.
di si glisto voiliš li naciste luzere kao i tvog poglavnika luzera koji se sakrio u madrid.. tito nije zločinac nego pobjednik nijedan zločin nij naprabvio idi na wc stroljo
bestZločinac, tito je Zločinac i to sa velikim slovom Z a tito s malim t. Znam da ne možeš to prihvatiti jer si previše mlad da bi shvatio razliku između dobra i zla .
ozbiljni to mi govorio balavac hdzovski haha skedi dolje klokane sredio vas je 1945 kmeči ustašo
bilo j svima bolje u zacpi ujo
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
ne kmeci spam robotu
Ahahahaha bestZločinac, prihvati istinu.
istina je da je narodu bilo bolje a ti di u minhen
bestZločinac, narodu bilo bolje? Da, ako pod narod misliš komunistički "funkcionari" i ostali podobnici što opet ne pobija činjenicu da je tito bio zločinac a juga zločinačka tvorevina nastala na zločinima počinjenim i ime zločinačke komunističke ideologije.
majmune fabrike su radile kad ih jr tvoj krivousti zatvorioo i stvorio takjune začeši majmune
bestZločinac Nije fabrike nego tvornice. Zato sad i imamo toliko duga jer su na jednom stroju "radili" 10 radnika. Zavaravanje i čepljenje usta narodu. Da nije tako bilo završio bi kao Čaušesku.
mamute nrzapoalenost je bila 2 posto dolaskom tuđmana lopova 22 posto itako stalo danas uskoro mrš u irsku hdzenjaro
best Zločinac, napiši, pročitaj sa razumjevanjem a onda objavi a ne ovako sramotiš samog sebe i svoju Zločinačku ideologiju. titu i jugu ne možeš osramotiti jer su sami po sebi sramota a i nema ih više, raspali su se.
komuniszam je bio zakon a sad klekni
bestZkočinac komunizam je bio zakon isto kao i fašizam. Fašizam i komunizam zločinačke ideologije i politike. Isto kao i tito i jugoslavija, Zločinac i Zločinačka tvorevina sa velikim slovom Z.
tito je pobjednik a tvoj zločinac leži u madridu
best Zločinac, tito je bio Zločinac i leži u beogradu. Ja zločinca nemam.
imas ga u madridui a krivousti se spsio haaga umro prije
bestZločinac, Opet si počeo skakati od bijesa. napiši komentar, pročitaj ga sa razumijevanjem i tek onda objavi. bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se.
eno ti ga u madridu bojis se udbe????
best Zločinac, zar ti izgledam kao da se nekoga bojim? Pogledaj me, ja se ne krijem, vidiš me.
da i onda je rambo postao johnny cash idi spavatr balavce
Hahahaha, čudan si ti momčić.
haha igrao si se opetbalavce na playstation idi mami kmecat
bestZločinac, odgovori, na koga te podsjećaju ovi talibanski "borci za slobodu" svoje države, ideologije svog naroda?
na hosovce
bestZločinac, boli kad skužiš da ti se tvoji omiljeni zločinci tito i partizani po ponašanju i radu mogu usporediti i poistovijetiti sa omraženom zločinačkom i terorističkom organizacijom.
tvoji zločinci sdu porazeni
bestZločinac, ja nemam zločince koje pravdam i slavim. Ti imaš.
dize li ti se na bujaneca
bestZločinac, ne, pa nisam ja poremećen kao ti.
dosada si ujo
bestZločinac, ozbiljno, ma ti se šališ. Zato stalno komuniciraš samnom? Zaljubio si se? Žao mi je ali nisam od te tvoje vrste.
ustašo ti simeni dosao na kom ne ja tebi haha voliš li ti svog decka hasanbegovica
bestZločinac, evo ga opet, hajde iz početka, smiri se jer kad si živčan puno grješiš. Hajde, smisli što želiš napisati. Jesi? Hajde sad pročitaj s razumijevanjem to što si napisao, polako, nemoj žuriti. Jesi li pročitao? Ok, sad ispravi sve ... prikaži još! greške. Ma neponavljaj iste greške. Tako fino sad objavi svoj odgovor od četiri riječi od kojih će barem jedna biti uvreda upućena meni a koje nemaju efekta na mene. Hahahaha
ustašo boli te opet? 1945
bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se.
tito zivi vjecno as ti mrs na goli
bestZločinac, titu pojeli crvići i dok su ga grickali morali su izlaziti iz škrinje i povratiti od smrada ali bitno je da si ti svjestan da nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju ... prikaži još!u Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
jasam komunist opet pricas desnicarsje bajke hrvatino idi revat tomposona
bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
majmune dobio si po pici 1945
bestZločinac, tito ti je bio majmun ali sad je hvala Bogu mrtav, strunuo.
monkey shut up tito je ziv i dalje
tito je mrtav, pojeli ga crvići. bestZločinac, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?
ZIVIO DRUG TITO LEKA I ĐIDO
bestZločinac, CRKO ZLOČINAC tito, za ovu dvojicu zločinaca nisam čuo ali ako ih ti hvališ ne mogu biti drugo nego ZLOČINCI.
hahaha sredili su ti crnu legiju
bestZločinac, kakve veze ja imam sa crnom legijom?
kmeci ujo
bestZločinac, rekao sam ti da ti nisam ujak.
znas ti dobro sta si tri ne srami se
bestZločinac, ja dobro znam tko sam i što sam i toga se ne sramim. Ja sam osoba koja osuđuje SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio. A ti? Ostaješ i ... prikaži još!i dalje dvoličan i sa dvostrukim mjerilima kao i svi fašisti????
jsi stavio slovo u
bestZločinac, odgovori na pitanje kao pravi komunist.
Hrvati se boje istine,zato ih nema!!
Germa, osuđuješ li SVE zločine bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideojogije ili politike ih je počinio?