Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zbogom dragi naš Pape,sada ćeš biti sa našim dragim Borisom-Rokom,Dinom i ostalima te čekati dok i mi dođemo jednog dana da vam se pridružimo i slušamo Nadalinu... A ovi bedaci koji nemaju morala niti malo poštovanja i pijeteta da i ... prikaži još! oni će završiti kao i svi prije njih i nas samo za razliku od Vas oni će otići kao da nisu niti postojali ... Pokoj ti vječni dragi Pape... Fališ nam...
Kapa dole Nikoli Koji..vidi se tko je čovjek ,a tko nacionalističko smeće- kako sa jedne tako i sa druge strane, na žalost za luđake ima ludnica,za bolesne bolnica,a za idiote nema ništa pa šeću okolo...
Kad sam ja na 24 hr (ili vjerovatnije) 24 srbija napisao kako pljuju po njemu preko u novinama ,admin mi dao ban 5 dana.Sad treba i Koji dati isto ili?
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zbogom dragi naš Pape,sada ćeš biti sa našim dragim Borisom-Rokom,Dinom i ostalima te čekati dok i mi dođemo jednog dana da vam se pridružimo i slušamo Nadalinu... A ovi bedaci koji nemaju morala niti malo poštovanja i pijeteta da i ... prikaži još! oni će završiti kao i svi prije njih i nas samo za razliku od Vas oni će otići kao da nisu niti postojali ... Pokoj ti vječni dragi Pape... Fališ nam...
Glazba oplemenjuje. Svatko tko je čuo barem jednu Oliverovu pjesmu, je bolji i plemenitiji nego što je bio. Zato mu hvala.
Kapa dole Nikoli Koji..vidi se tko je čovjek ,a tko nacionalističko smeće- kako sa jedne tako i sa druge strane, na žalost za luđake ima ludnica,za bolesne bolnica,a za idiote nema ništa pa šeću okolo...
Nikola Kojo mi je uvijek bio zgodan i sad kad je malo puniji je odlican :) Ima ono nesto u sebi
Kad sam ja na 24 hr (ili vjerovatnije) 24 srbija napisao kako pljuju po njemu preko u novinama ,admin mi dao ban 5 dana.Sad treba i Koji dati isto ili?