Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zašto se uopće osvrtati na budale, njih ima na lopate na ovim prostorima, mislim da je ovaj članak potpuno nepotreban. Takve treba ignorirati, posebno u trenucima tuge za velikanom, a nadasve čovjekom.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
održao je riječ
Nikola Kojo mi je uvijek bio zgodan i sad kad je malo puniji je odlican :) Ima ono nesto u sebi
koliko zlobe ima u ljudima
Zašto se uopće osvrtati na budale, njih ima na lopate na ovim prostorima, mislim da je ovaj članak potpuno nepotreban. Takve treba ignorirati, posebno u trenucima tuge za velikanom, a nadasve čovjekom.
Cuj GLUMCINA HA HA HA HA HA .Glumac u pokusaju koji se smara sa klincima na FB i Tviteru!!!!