Top News
157442 prikaza

Oliverova smrt zavadila Srbe, oglasio se Nikola Kojo

Nikola Kojo
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Srpski glumac oglasio se putem društvenih mreža i odgovorio sunarodnjacima na neukusne primjedbe

Beogradski 'Nedeljnik' prenosi reakciju glumca Nikole Koje na zlurade komentare ispod teksta o Oliverovoj smrti. Većina čitatelja oprostila se na dostojan način od najvećeg hrvatskog pjevača i glazbenika, ali bilo je i onih kojima je to bio povod za šalu.

"Znači li to da definitivno neće održati koncert u Beogradu" upitao je jedan, dok je drugi dodao "hahaha, oće jednog dana!". 

Koji je to bilo dovoljno da odmah reagira. Na svom Twitteru je ostavio objavu: 

"Ovakvo smeće živi pored vas. Mislite o tome.. Zbogom divni Olivere, koje god da si vere i nacije", napisao je Kojo i zaradio više od 1000 lajkova.

Izazvao je lavinu komentara u kojima su mnogi kritizirali Koju jer brani Olivera, kojem pak zamjeraju što nakon ratannikad nije došao pjevati u Beograd. Drugi su pak odavali počast i Oliveru i čestitali Koji na hrabrom istupu.

Legendarni pjevač Oliver Dragojević preminuo je u nedjelju u 5 sati ujutro u 71. godini u KBC-u Split.

Iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira Davora (39).  Uskoro se očekuje službeno priopćenje o Oliverovoj smrti.

Kad se u kolovozu prošle godine saznalo za njegovu bolest, bio je to pravi šok za sve njegove obožavatelje. Dogodilo se to samo nekoliko tjedana nakon što mu je pozlilo na sprovodu kolege Remija Kazinotija. 

Pogledajte galeriju.

1/19

- Ne mogu ništa još reći jer sam tek prošao pretrage. Još dogovaram način liječenja jer su pronađene tumorske stanice na plućima, rekao je tad Oliver kratko novinarima. Vjerojatno je i njega samog dijagnoza zloćudne bolesti neugodno iznenadila. 

Liječio se kod jednog od najboljih hrvatskih onkologa, prof. dr. Eduarda Vrdoljaka u KBC Split. Saznalo se nažalost i da je karcinom neoperabilan, pa je Oliver počeo s ciklusima kemoterapija. 

Unatoč svemu, 15. listopada nastupio je u HNK Split, ali već sedam dana kasnije morao je otkazati gostovanje na Gibonnijevom koncertu u zagrebačkoj Areni. Također, po preporuci liječnika, nije otputovao ni u Frankfurt na tradicionalni koncert 11. studenog, ali je zabrinutim fanovima vratio nadu samo dva dana kasnije kad je najavio svoj veliki rođendanski koncert u Spaladium Areni 15. prosinca.

Koncert je rasprodan za samo nekoliko sati, pa su organizatori odmah najavili i drugi za 16. prosinca. Koncerti su trebali biti veličanstveni, Olivera su, uz 'Dupine' i zbor 'Izvor', trebali pratiti Zagrebački filharmoničari. Nažalost, početkom prosinca otkazana su oba koncerta, a kako se saznalo, razlog je bila visoka temperatura koju je pjevač dobio nakon četvrte kemoterapije.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjaceslav 16:11 31.Srpanj 2018.

    održao je riječ

  • vjaceslav 16:09 31.Srpanj 2018.

    održao je rijeć

  • ursuss 17:15 30.Srpanj 2018.

    Kapa dole Nikoli Koji..vidi se tko je čovjek ,a tko nacionalističko smeće- kako sa jedne tako i sa druge strane, na žalost za luđake ima ludnica,za bolesne bolnica,a za idiote nema ništa pa šeću okolo...