Top News
6883 prikaza

Amerika plaća šokantnu cijenu zbog nesposobnog lidera

Komentari 17 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jaws5 16:03 13.Lipanj 2020.

Po vašem članku o Trumpu se vid čija ste prčija. Sve od navedenog nije istina a to će isplivati . Još malo

• BESTpartizan 18:01 08.Lipanj 2020.

glupi trump

izvidnik1 15:47 14.Lipanj 2020.

bestZločinac, osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio?

• BESTpartizan 17:52 14.Lipanj 2020.

majmune di si

izvidnik1 12:50 15.Lipanj 2020.

bestZlolinac, još nisi odgovorio na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio? Majmun ti je sa mamom upravo sad.

• BESTpartizan 20:13 15.Lipanj 2020.

majmune ustaski neces revat juru ibibana nikada

izvidnik1 10:06 16.Lipanj 2020.

bestZločinac, to nije odgovor na pitanje osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio, to je izbjegavanje odgovora jer si svjestan zločina koje su počinili zločinci partizani po nalogu zločinca tite u ime zločinačke ... prikaži još! komunističke ideologije i ne možeš kao i svaki "pravi komunista" osuditi svoje idole i svoju ideologiju. Za majmuna sam ti rekao već da ti je sa mamom upravo sad, pogledaj.

• BESTpartizan 10:17 16.Lipanj 2020.

majmune jedi bananu

izvidnik1 12:33 16.Lipanj 2020.

bestZločinac, za majmuna sam ti rekao već da ti je sa mamom upravo sad, pogledaj. Idi mu odnesi bananu. Kat tati odneseš bananu onda lijepo odgovori osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio? ... prikaži još!o? Ako partizani i ostali nisu činili zločine onda ti nemaš razloga ne osuditi SVE i to BAŠ SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio. Jel tako?

• BESTpartizan 17:55 16.Lipanj 2020.

majmunwe naskverci zločinac si ti ,, narsavo da osudujem zločine tvojij fašista inacista to sa ti mujo rekao davno a ti neces dslusas ,, osudi zločinacku ndh

izvidnik1 20:28 16.Lipanj 2020.

bestZločinac, nisam te pitao dali osuđuješ pojedine zločine jer to rade samo dvolični i nekarakterni ljudi. Pitanje je bilo osuđuješ li SVE zločince i zločine bez obzira tko ih je i zašto počinio? Odgovori direktno na direktno pitanje, osuđuješ ili ... prikaži još! ne osuđuješ? Mujo i majmun su ti upravo sa mamom i rade svašta. Mujo dobro plaća.

• xesegaa 14:24 15.Lipanj 2020.

Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U posljednjem mjesecu sam primio plaću od 27583 dolara laganim radom na mrEži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako radim svakodnevno 2 do ... prikaži još! 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. Više pogledajte ovdje ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ

• carducefyu 13:46 09.Lipanj 2020.

Vеčегаs sam slоbоdna Želitе li рорiti piće, кliкnite vеzu dа biste рrоnašli moj рrofil s telеfonskim brojem  ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ

• turziyumli 03:46 09.Lipanj 2020.

Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U posljednjem mjesecu sam primio plaću od 27583 dolara laganim radom na mrEži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako radim svakodnevno 2 do ... prikaži još! 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. Više pogledajte ovdje ... ...........................➤➤➤➤➤➤➤ cutt.ly/NyvKMnJ

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.