Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Neki dan, papa Franjo govorio je o vjeri, naročito skrenuo pažnju o "zarađivanja vjerom"!? Gdje je to Međugorje u stvarnom kršćanskom svijetu?!
Izgleda kao "velika prevara" nikako svetište?!
Katolik sam,vjerujem u boga i molim se,ali ovo što rade vidioci je ruganje sa vjerom i bogom.Gospa šalje poruke svaki dan kao da je ona govorni automat.Njima se ukazuje kad god požele.Narod ko narod,lakovjeran bio i ostao.Ako su oni pravi ... prikaži još!i kršćani i katolici onda bi trebali živjeti vjeru a ne praviti biznis od toga.Sa bogom to nema apsolutno nikakve veze!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
prosječni IQ čovječanstva se smanjuje
zamisli tisuću ukazanja godišnje hahaha kao da su hipntozirani
U bolesnom društvu i ne može biti drugačije
Vidjelice čega i koga?Koju to Gospu su navodno vidjele?Ljudi,21.stoljeće je,u šta vi to vjerujete?
penderekom po ledima ,pa bi stvarno progledala ..bez kuna
Neki dan, papa Franjo govorio je o vjeri, naročito skrenuo pažnju o "zarađivanja vjerom"!? Gdje je to Međugorje u stvarnom kršćanskom svijetu?! Izgleda kao "velika prevara" nikako svetište?!
Katolik sam,vjerujem u boga i molim se,ali ovo što rade vidioci je ruganje sa vjerom i bogom.Gospa šalje poruke svaki dan kao da je ona govorni automat.Njima se ukazuje kad god požele.Narod ko narod,lakovjeran bio i ostao.Ako su oni pravi ... prikaži još!i kršćani i katolici onda bi trebali živjeti vjeru a ne praviti biznis od toga.Sa bogom to nema apsolutno nikakve veze!
Pa, problem je u tome, što jedna zapovjest kaže "ne laži", a meni se čini, da se u Međugorju puno laže....