Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Katolik sam,vjerujem u boga i molim se,ali ovo što rade vidioci je ruganje sa vjerom i bogom.Gospa šalje poruke svaki dan kao da je ona govorni automat.Njima se ukazuje kad god požele.Narod ko narod,lakovjeran bio i ostao.Ako su oni pravi ... prikaži još!i kršćani i katolici onda bi trebali živjeti vjeru a ne praviti biznis od toga.Sa bogom to nema apsolutno nikakve veze!
Neki dan, papa Franjo govorio je o vjeri, naročito skrenuo pažnju o "zarađivanja vjerom"!? Gdje je to Međugorje u stvarnom kršćanskom svijetu?!
Izgleda kao "velika prevara" nikako svetište?!
Malo je čudno da je Gospa izabrala baš Hercegovinu da je pravice trebala bi država malo pretresti te vidjelica da se vidi na koji način su došle od sirotinje do bogatstva
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Katolik sam,vjerujem u boga i molim se,ali ovo što rade vidioci je ruganje sa vjerom i bogom.Gospa šalje poruke svaki dan kao da je ona govorni automat.Njima se ukazuje kad god požele.Narod ko narod,lakovjeran bio i ostao.Ako su oni pravi ... prikaži još!i kršćani i katolici onda bi trebali živjeti vjeru a ne praviti biznis od toga.Sa bogom to nema apsolutno nikakve veze!
Pa, problem je u tome, što jedna zapovjest kaže "ne laži", a meni se čini, da se u Međugorju puno laže....
Neki dan, papa Franjo govorio je o vjeri, naročito skrenuo pažnju o "zarađivanja vjerom"!? Gdje je to Međugorje u stvarnom kršćanskom svijetu?! Izgleda kao "velika prevara" nikako svetište?!
Malo je čudno da je Gospa izabrala baš Hercegovinu da je pravice trebala bi država malo pretresti te vidjelica da se vidi na koji način su došle od sirotinje do bogatstva
Prevaranti, zaradili milijune na laž prevaru. treba ih pozatvarati.
Vjera zarada