360°
195108 prikaza

Tajno bogastvo: Vidjelice iz Međugorja imaju milijune - hoteli, vile, auti

Komentari 31 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lhj35051 12:44 07.Kolovoz 2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam kući ponio najmanje 7645 do 9264 eura tjedno. ------- >>>>> www.WebJob33.Com

• wyacho 11:07 31.Srpanj 2026.

odgovaralo bi vam da su siromasne? zasluzile su bogastvo jer se nikada nisu odrekle gospe i svoga zupnika, a progonjene su od prvog dana ukazanja od komunisticke vlasti i mostarskih biskupa i medija, onih u jugoslaviji do ovih danasnjih

• Bum5bar 11:20 01.Kolovoz 2026.

Nevidim problem ljudi rade i trebaju uzdržavati svoje obitelji kao i svi mi nisu ništa ukrali

• Cesljugar 18:00 06.Kolovoz 2019.

Nemam sta komentirat, ljudi ogvaraju vidioce jer su ljubomorni na njihovu imovinu, s obzirom kako su zivjeli u siromastvu prije ukazanja Kraljice mira u Medugorju. Ja mogu samo pozitivno rec sta se tice Medugorja i Gospinog ukazanja, osobno sam dozivio ... prikaži još! Gospu u Medugorju tocnije na brdu ukazanja, iz Rijeke smo krenuli navecer petak za Medugorje i taj dan prije puta posljeodne ugsnuo nogu bilo je na granici da pukne kost krenuo bos na Podbrdo i noga ozdravika.

• snježnileopard 19:36 18.Rujan 2019.

nije mi jasno zašto ta Gospođa ne ordinira i u Rijeci ili recimo u bolnicama, gdje djeca umiru od teških bolesti, ona baš zahtjeva kamenjar i hodanje bos, a kj je sa onima koji nemaju noge, moraju puzati ili ih ... prikaži još!h treba donesti dronovima?

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.