Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U prvom sam mjesecu primio plaću u iznosu od 23875 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako radim svakodnevno ... prikaži još! 2 do 3 saTa dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. provjerite više ovdje ... ........................➥➥➥➥➥➥➥ www.Cashflow77.Com
Najbolji honorarni rad od kuće koD kuće. U posljednjem mjesecu sam primio plaću od 27583 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako radim svakodnevno 2 do ... prikaži još! 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. Više pogledajte ovdje ...
..........................➥➥➥➥➥➥➥ www.Cashflow77.com
Reci mi tko se borio protiv rusa u Afganistanu? Tko im je ubijao vojnike u diverzantskim akcijama i napadao konvoje, izvršavao atentate? Koji su se "borci za slobodu" koristili istom taktikom i načinom?
Neznaš odgovor. Ma znaš ali ne da ti srce da priznaš da sam u pravu. Uvijek kad vidiš da sam ja u pravu ti počinješ vrijeđati a vrijeđaš u svakom svom komentaru.
Nema argumenata i odmah vrijeđanje,tipično za pobornika Zločinačke komunističko fašističke ideologije, Zločinca tite i Zločinačke tvorevine jugoslavije
Nema argumenata i odmah vrijeđanje,tipično za pobornika Zločinačke komunističko fašističke ideologije, Zločinca tite i Zločinačke tvorevine jugoslavije. Dođi na adresu koju sam ti dao i natjeraj me da šutim.
nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije. Prihvati neizbježnu istinu.
bestZločinac, Zločinac tito je nebitan, nema ga više, ja mogu smo zapjevati jer nema ni njega ni juge ni partizana. Nego reci mi na koga i čiji način borbe i taktike te podsjećaju ovi talibanski "borci za slobodu" njihove ideologije????
bestZločinac, Evo opet sebe pokušavaš uvjeriti u laž i zabludu, Zločinac tito je nebitan, nema ga više, ja mogu smo zapjevati jer nema ni njega ni juge ni partizana. Nego reci mi na koga i čiji način borbe i taktike ... prikaži još!e te podsjećaju ovi talibanski "borci za slobodu" njihove ideologije????
bestZločinac, Ma bitno je da si ti svjestan da nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
bestZločinac, ja sam svoj stav o zločinima, zločincima i razlozima zločina jasno izrekao. Ti trebaš svoju dvoličnost i dvostruka mjerila poništiti osudom SVIH zločina bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike. Nemoj biti fašista.
bestZločinac, Ma bitno je da si ti svjestan da nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti. Piškim po grobu Zločinca tite
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
taliban samo brani svoje.ubili su ga oni koju su ga poslali tamo. zamislite samo da neka strana vojska okupira hrvatsku.
Najbolji honorarni rad od kuće kod kuće. U prvom sam mjesecu primio plaću u iznosu od 23875 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako radim svakodnevno ... prikaži još! 2 do 3 saTa dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. provjerite više ovdje ... ........................➥➥➥➥➥➥➥ www.Cashflow77.Com
Najbolji honorarni rad od kuće koD kuće. U posljednjem mjesecu sam primio plaću od 27583 dolara laganim radom na mreži od kuće. Ja sam student i radim honorarno posao od kuće i ostvarujem više prihoda. Lako radim svakodnevno 2 do ... prikaži još! 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. ako i vi želite zaraditi ovaj ogromni novac onda dođite i budite dio nas. Više pogledajte ovdje ... ..........................➥➥➥➥➥➥➥ www.Cashflow77.com
talibanska bagra
vidiš, u nečemu se slažemo.
to su ti desnicari tvoje prike
Nisu, to su "borci za slobodu svoje zemlje" i "borci vođeni ideologijom".
Netko je davno imao isti pristup borbi za oslobođenje
kapitalisti su stvorili talibane slazem se dok je sssr bio ukabulu nije ih bilo
Reci mi tko se borio protiv rusa u Afganistanu? Tko im je ubijao vojnike u diverzantskim akcijama i napadao konvoje, izvršavao atentate? Koji su se "borci za slobodu" koristili istom taktikom i načinom?
začepi tvoji kapitalisti
Neznaš odgovor. Ma znaš ali ne da ti srce da priznaš da sam u pravu. Uvijek kad vidiš da sam ja u pravu ti počinješ vrijeđati a vrijeđaš u svakom svom komentaru.
tvoj odgovor je usto ponavljanje hercegovce
Vidiš kako potvrđuješ da sam napisao istinu.
da jesi znam dasi glupan haha
Nema argumenata i odmah vrijeđanje,tipično za pobornika Zločinačke komunističko fašističke ideologije, Zločinca tite i Zločinačke tvorevine jugoslavije
opet ustašo kmecis
Nema argumenata i odmah vrijeđanje,tipično za pobornika Zločinačke komunističko fašističke ideologije, Zločinca tite i Zločinačke tvorevine jugoslavije. Dođi na adresu koju sam ti dao i natjeraj me da šutim.
koju adresu heroju meni je nisi dao trol iza ekrana
bestZločinac, potraži u prijašnjim postovima, nemoj se izvlačiti "junačino" partizanskog uh pardon Zločinačkog internetskog pokreta.
ne kaki balavce izgubio si 1945
bestZločinac, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali se.
nema vise tudmana i hosa zloičinackoga
nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
nema vise zločinca pavelica tudmana papak jedan idina wc
bestZločinac, nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije. Prihvati neizbježnu istinu.
opet kmecis tito je pobjednik u2 svj ratu kmeci
bestZločinac, Zločinac tito je nebitan, nema ga više, ja mogu smo zapjevati jer nema ni njega ni juge ni partizana. Nego reci mi na koga i čiji način borbe i taktike te podsjećaju ovi talibanski "borci za slobodu" njihove ideologije????
imas korona virus pa bališ???tito je bio pobjednik u 2 svk ratu otvarao tvornice slava mu takvi kao ti bi bili na golom otoku pussy shvacas
bestZločinac, Evo opet sebe pokušavaš uvjeriti u laž i zabludu, Zločinac tito je nebitan, nema ga više, ja mogu smo zapjevati jer nema ni njega ni juge ni partizana. Nego reci mi na koga i čiji način borbe i taktike ... prikaži još!e te podsjećaju ovi talibanski "borci za slobodu" njihove ideologije????
tudman zločinac je nebitan
bestZločinac, Ma bitno je da si ti svjestan da nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti.
da tvoji fašisti glupsone su porazeni priznaj za dom spremni zločinacki povik
bestZločinac, ja sam svoj stav o zločinima, zločincima i razlozima zločina jasno izrekao. Ti trebaš svoju dvoličnost i dvostruka mjerila poništiti osudom SVIH zločina bez obzira tko ih je počinio i zbog koje ideologije ili politike. Nemoj biti fašista.
me,moj biti pussy
bestZločinac, zar te opet moram učiti kako se piše?
tata ti je zločinac
bestZločinac, hahahaha, možda ali tvoj je osramoćen jer ima tebe za sina i da ne zaboravim, nema više Zločinca tite i Zločinačke juge, raspali su se.
piškiš balavce
bestZločinac, Ma bitno je da si ti svjestan da nema više Zločinca tite, Zločinačke tvorevine jugoslavije koju su stvorili Zločinci partizani na temelju Zločinačke komunističke ideologije i svi koji te zločince podržavaju su Zločinci i novi fašisti. Piškim po grobu Zločinca tite