Kultura
1285 prikaza

Osam stvari koje morate znati o novom nastavku '50 nijansi sive'

50 nijansi sive
Universal Pictures
Povodom rođendana Christiana Greyja, E. L. James je objavio novi dio uspješnice u kojem priču pratimo kroz Christianove oči

Ako niste čuli, objavljeno je novih '50 nijansi sive'. No ovaj put priču pratimo kroz oči milijardera, ljubitelja BDSM-a, Christina Greyja. A ako niste imali prilike saznati što novog nudi ovaj nastavak, evo najzanimljivijih stvari.

1. Scene seksa najeksplicitnije su dosad

Christian nije nimalo sramežljiv, kao što vjerojatno znate. Iako je Anastasia Steel bila dosta nespretna u svojim seksualnim eskapadama, Christian prelazi ravno na stvar. Nema romantičnih tonova i spominjanja 'unutarnjeg božanstva', nego ćete imati osjećaj kao da čitate PornHubove scenarije.

2. Christian je razmišljao o svakakvim prljavim stvarima kad je prvi put upoznao Anastasiju

Kad je Ana došla intervjuirati velikog biznismena, sa svojim blokom i kemijskom olovkom, sva naivna i nevina, on je sanjao o tome da je "prebaci preko koljena, izlupa i zatim je*e na stol s njezinim rukama stisnutim unazad".

50 nijansi sive | Author: Universal Pictures Universal Pictures

 

3. Christian u glavi citira Keatsa

Ovo je presmiješno. Sjećate li se seksualno napetog poljupca u liftu? Za to vrijeme je navodno ovo prolazilo njegovom glavom: "Konačno je mogu probati: Menta i čaj i voćnjak opijene plodnosti. Ima jednako dobar okus kao što izgleda. Dragi Bože, koliko čeznem za njom".

4. Christian nije toliko samouvjeren u krevetu kao što djeluje

"Vau, ja sam odgovoran za njezino prvo je*anje i prvi orgazam. Bolje da se potrudim oko ovoga!" kaže on nakon što je saznao da je Anastasia djevica i, kao što on pretpostavlja, potpuno seksualno neiskusna.

5. Scena u kojoj se Anastasia pokorava bila je emotivna i za njega

Dame, on nije potpuno hladan i bezosjećajan. Iako se Anastasia osjećala odbačenom nakon što je Christian bio sav distanciran, ali evo što je on mislio: "Preplavio me nepoznat osjećaj koji se valja preko mene, reže kroz moje tetive i kosti i ostavlja za sobom nelagodu." On samo nije znao kako se nositi s tim silnim osjećajima. Iako je mogao biti manji kreten, pretpostavljamo.

6. Christianovo djetinjstvo je bilo užasno

Ovaj muškarac žudi za ženskom ljubavi. Ovdje ćemo saznati da je četverogodišnji Christian pokrivao majčino mrtvo tijelo dok je pokušavao izbjeći da ga ubije majčin nasilni partner. Ako mislite da vam to ne poremeti mozak, ne znam što bismo rekli.

50 nijansi sive | Author: Universal Pictures Universal Pictures

7. Vjerojatno će biti još Christianovih knjiga

James ovu knjigu završava Christianovim odlaskom k terapeutu u pokušaju da vrati Anastasiju. Što nas navodi na pomisao da je potencijalni nastavak na vidiku.

8. Izdavačka kuća Penguin Random House ošamućena je uspjehom

Ovi izdavači toliko vole Christiana da mu je ekipa s Novog Zelanda napravila rođendansku tortu. No budući da je prodano više od 125 milijuna primjeraka knjige diljem svijeta, svakako imaju razloga za slavlje, piše Independent.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.