Life
1178 prikaza

Seksualne perverzije: Plaćaju ženama da se prežderavaju, podriguju...

Prejedanje
Youtube
Svakog uzbuđuje nešto drugo i dok uključene strane pristaju na sve, nema problema, no neke stvari nam se jednostavno čine malo prepomaknute, a da ne govorimo koliko su nezdrave

Miss Eve ima kanal na YouTubeu na kojem je objavila mnoštvo svojih video snimki. Uvijek se snimka od vrata na niže, s tim da posebnu pozornost obično posvećuje golom trbuhu. Snima se kako jede, podriguje i štuca. Snima i zvukove koje proizvode njezina crijeva, te trese trbuh, što očito mnoge tjera u ekstazu, jer njezine snimke su redovito pogledane nekoliko desetaka tisuća puta.

Miss Eve se prejeda svime što joj padne u ruke, po mogućnosti nezdravom, kaloričnom hranom. Za pet do 10 dolara možete kupiti video filmove nazvane 'Prejedanje tortom od trešanja' i 'Obična nadutost trbuha', točnije sate i sate snimaka Eve dok jede, pije i podriguje.

Eve ima 21 godinu i malo manje od 80 kilograma, točnije 30-ak više nego kad je počela s ovim prežderavačkim sportom. Miss Eve, ili Little Gainer Eve, kako se proziva na Tumblru je gainer, točnije osoba koja puno jede i deblja se kako bi seksualno uzbudila druge ili samu sebe (ako ste gledali seriju 'Fortitude', prisjetite se lika Markusa Husekleppa koji gotovo do smrti 'šopa' svoju djevojku Shirley Allerdyce).

Miss Eve inače živi naoko normalnim životom,: ima posao, igra puno video igara, piše i kuha. Ali u slobodno vrijeme, samo na YouTubeu, ima vojsku od 8.000 obožavatelja, koji uživaju u njezinim snimkama i činjenici da se polako ali sigurno deblja.

U ovaj svijet ju je uveo bivši dečko koji ju je uvjerio da bi se trebala udebljati. "Bilo je nečeg erotičnog u tome da jedem pred njim", piše Eve na svojoj stranici i dalje objašnjava: "Više zadovoljstva bih dobila kad sam jela masnu, odvratnu hranu iz McDonaldsa. On bi me ismijavao i zvao debeloguzom. A ja sam uživala u tome".

I gainers i njihovi obožavatelji ubrajaju se u skupinu 'feederisma', fetiša u kojem pojedinci okreću debljanje i prejedanje u erotično iskustvo. I mnogi fino zarađuju od toga. 

Reenaye Starr | Author: Twitter/ Die Welt Twitter/ Die Welt

Reenaye Starr, internetski model za odrasle, vodi stranicu BBWBuffet (BBW znači velike prekrasne žene), punu fotografija i videa SSBBW-a (super velikih prekrasnih žena) koje se bave uobičajenim seksom, ali i nekim specifičnim fantazijama poput prežderavanja i igranja s trbusima. Članstvo na ovoj stranici košta 24.95 dolara mjesečno, a obožavatelji mogu kupiti kratke video snimke za pet dolara. Prošle godine stranice su zaradile 70.000 dolara, što znači da zainteresiranih ima i više nego dovoljno.

"Prešla sam svoju ciljanu težinu", izjavila je Starr. "Visoka sam 160 cm i trenutačno imam 192 kilograma. Prvotno sam željela imati 150 kilograma, ali ovo je stil života koji uključuje ugađanje, a ja to volim. Moja trenutno idealna težina bila bi oko 225 kilograma, ali ne bih željela imati više od 205."

Online zajednice omogućile su lakše komuniciranje između onih koji se debljaju i onih koji uživaju u tim prizorima, te se većina 'feederisma' odvija na internetu. Žene koje su u online svijetu gainers napominju da su u stvarnosti često bile nesretne zbog svojeg izgleda, a sad napokon imaju osjećaj da imaju kontrolu nad svime i misle da bi mogle pojesti bilo što i dalje biti seksi. Samo je upitno koliko dugo mogu ostati zdrave.

Ostatak pročitajte u Micu.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.