Kultura
512 prikaza

Ovo je epizoda zbog koje ste se navukli na 'Breaking Bad'

Breaking Bad
AMC
Ako niste sigurni koliko je epizoda prošlo prije nego ste konačno pali pod utjecaj jedne od najpopularnijih serija stoljeća, Netflix tvrdi da ima odgovor

Upravo je objavljeno istraživanje koje tvrdi da zna točno vrijeme kad su se gledatelji 'navukli' na 'Breaking Bad', a navodno su otkrili točnu epizodu analiziranjem globalnih podataka o streamingu prvih sezona brojnih televizijskih serija.

Netflix definira 'epizodu navlakušu' kao onu nakon koje je 70 posto gledatelja koji su je pogledali nastavilo pratiti ostatak sezone. A u slučaju 'Breaking Bada' to je navodno druga epizoda prve sezone, nazvana 'Cat's in the Bag', koja je premijerno prikazana u SAD-u još u siječnju 2008. godine.

Ako vas sjećanje slabije služi, znajte da je to epizoda koja sadrži jednu od najupečatljivijih i najodvratnijih scena. Naime, prije nego je stvarno započelo partnerstvo pripravljanja metamfetamina između prepoznatljivog dvojca, oni su se trebali riješiti tijela. Njihov plan bio je da ga 'rastope' u fluoridnoj kiselini unutar plastične kante, no Jesse je ignorirao Waltove upute i bacio tijelo u porculansku kadu. Što se pokazalo velikom greškom.

Naime kiselina je uništila kadu i pod i sve se stropoštalo kat niže.

Walter White, tj. glumac Bryan Cranson naknadno je izjavio da je to bila najodvratnija scena koju je morao snimiti u svih pet sezona. 

No ovo istraživanje proučavalo je samo prvu sezonu serije, što možda i nije savršeni prikaz situacije, jer, iako je definitivno pamtljiva, ovu epizodu obožavatelji nisu proglasili najdražom, dapače, po njihovom rangiranju ova je epizoda, od svih u prvoj sezoni, dobila najmanje 'lajkova'. 

Gledanost prve sezone Breaking Bada po epizodama | Author: Tech Insider Tech Insider

No vjerojatno većina ljudi i nema jedan određen trenutak ili epizodu koja ih je navukla, jer ovoj kultnoj seriji nije ni bila potrebna navlakuša, jer je previše čimbenika jednostavno - u kombinaciji - 'odradilo stvar', piše Tech Insider.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.