Kultura
239 prikaza

Pariške boemke stižu - kako biti Parižanka u svakoj prilici

Kako biti Parižanka u svakoj prilici
Promo
Bestseller Kako biti Parižanka u svakoj prilici u hrvatske knjižare stiže 22. lipnja

Portal Büro 24/7 i izdavačka kući Znanje donose hrvatsko izdanje bestsellera "Kako biti Parižanka u svakoj prilici".

Kako biti Parižanka u svakoj prilici | Author: Promo Promo

Autorice knjige, četiri prekrasne i uspješne Francuskinje; Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, vodile su se izrekom kultnog dizajnera Karla Lagerfelda: “Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka.” i na vrlo originalan i svjež način iznijele što za njih zaista znači biti Parižanka. U kratkim, razigranim odlomcima autorice su ponudile svoje stavove o stilu, ljepoti, kulturi, držanju i muškarcima.

Netipično iskreno i otvoreno one ruše mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkrivaju sve svoje tajne i mane, ismijavaju sa svojim kompliciranim i često proturječnim osjećajima i postupcima, otvoreno priznaju kako su katkada snobovi, egocentrične, tvrdoglave i nepredvidive, no u isto vrijeme nježne, romantične i velikog srca.

S vrlo uspješnim karijerama u svijetu glazbe, filma, mode i izdavaštva, ove četiri nadarene boemke i prijateljice već godinama, vode svoje čitateljice na svoja omiljena pariška mjesta, na selo, na prvi spoj, na tulum i na svoje kućne zabave s laganim i zabavnim receptima.

S dozom nestašluka i iznenađenja, otkrivaju tajne prirodnog izgleda, kako biti senzualna i mistična, kako učiniti dečka ljubomornim, vlastita promišljanja o djeci i vjenčanjima te odlascima u teretanu. Nesebično dijele razne adrese za razne prigode; za otmjeni spoj, za rođendan, za mamurne dane, za sitne večernje sate, najdraža mjesta za vintage shopping i još mnogo, mnogo toga.

Hrvatsko izdanje bit će dostupno od 22. lipnja na prodajnim mjestima Tisak Media, Algoritam MK, Školska Knjiga, Ljevak, VBZ.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.