Kultura
1453 prikaza

Tajne tunela ispod Zagreba lede krv u žilama

Do vile koju je koristio Ante Pavelić vode brojni tuneli
Davor Visnjic (PIXSELL)
Na svim kioscima potražite ovaj najveći hrvatski tinejdžerski hit o ljubavi i misteriju

Kasno u noć, kad nadzemni Zagreb lagano tone u san, u njegovu podzemlju budi se zlo. Dugi kilometri katakombi, podzemnih tunela, skrivaju tajne koje lede krv u žilama.

Tinejdžerica Tina, učenica elitne privatne srednje škole, biva uvučena u vrtlog događaja čije postojanje nije mogla ni zamisliti. Kao na traci, u njezi nu se životu počinju smjenjivati čudesne avanture. 

Naslovnica knjige Mjesec boje krvi | Author: PROMO PROMO
U katakombama metropole davno zaboravljene sekte bore se za vladavinu nad svijetom; zlokobna organizacija traga za nacističkim svetim gralom, mističnom formulom održavanja arijske rase koja treba zagospodariti planetom, ostvarujući ciljeve koji nisu nikad zaboravljeni, samo su odloženi za bolji trenutak.

Zagrebačka mumija, vampiri, nacisti, zombiji… redaju se kao u filmu, pretvarajući život ove srednjoškolke u pravi tobogan smrti.

Najveći hrvatski tinejdžerski hit 21. stoljeća ovoga puta dolazi u luksuznom izdanju na više od 500 stranica. 

Ne propustite uzbudljivu priču o misteriju, ljubavi i borbi za moć. Knjigu potražite od ponedjeljka, 8. svibnja, na svim kioscima po cijeni od samo 79,90 kn.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.