Life
927 prikaza

8 najluksuznijih brodova na svijetu

Diamant
1/10
Screenshot Youtube
Neki su brodovi napravljeni tako da se na njima može živjeti. No, iako se na njima ne živi, neki od njih na njima mogu uživati ploveći morima uz naravno, paprenu cijenu

Sea Cloud

Sea Cloud | Author: www.seacloud.com www.seacloud.com

Sea Cloud je napravljen 1931. godine i uz kvalitetno održavanje do danas je zadržao svoj glamur. Može primiti 67 putnika, a osim standardne ponude, Sea Cloud je opremljen sa dvije luksuzne kabine, te nekoliko deluxe kabina.

Mandalay

Mandalay | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Ovo je brod koji uglavnom plovi po karipskim otocima i svoje goste često vodi u najtajnije kutke Kariba, a puno rjeđe u klasične djelove koje turisti jako vole. Gostima se cijeli dan nude kokteli na brodu, a poseban doživljaj je odlazak u park prirode Tobago gdje mogu plivati s morskim kornjačama.

La Estrella Amazonica

La Estrella Amazonica | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Autentična Estrella plovi po rijeci Amazoni. Može primiti 31 gosta, a putovanje traje danima tijekom kojeg gosti osim ove rijeke pune iznenađenja posjećuju i lokalno stanovništvo.

Diamant

Diamant | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Napravljen je za 12 putnika i namijenjen onima koji žele pobjeći od svih i svega. Ovo je naime jedan od rijetkih brodova koji nema Wi Fi.

Eye of the Wind

Eye of the Wind | Author: www.eyeofthewind.net www.eyeofthewind.net

Plovi već 40 godina i dobio je brojne nagrade. Ima kapacitet od 12 putnika, a gosti koji su voljni volontirati na brodu kao mornari imaju pravo raditi plan puta i dizati jedra po svojoj volji.

Wind Star 

Wind Star | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Napravljen je praktički samo za uživanje. Ljeti plovi Mediteranom, a zimi Karibima. Brod je opremljen spa centrom, platformom s opremom i terenima za vodene sportove, kasinom, knjižnicom i bazenom.

Star Flyer

Star Flyer | Author: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Ljeti plovi Mediteranom, a u zimskim mjesecima po Karibima. Opremljen je superluksuznim i velikim kabinama, ima dva bazena i nekoliko terasa za ručkove i večere.

Queen of the West

Queen of the West | Author: Wikipedia Wikipedia

Ovaj riječni brod za 120 putnika plovi po američkim rijekama, točnije rijekama u državama Oregon i Washington. Plovi do svibnja do rujna, a nakon velikog redizajna 2011. dobio je više velikih soba, privatnih balkona i prostorije ukrašene dizajnerskim namještajem.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.