Life
11592 prikaza

Američkoj vojsci slučajno iscurile snimke NLO-a

Fotografije NLO-a
US Navy/To the Stars Academy
Američka mornarica potvrdila je autentičnost snimki koje su pukom greškom dospjele u javnost

Uznemirujuće snimke NLO-a koje su proteklih godina dospjele u javnost su autentične i nikad nisu trebale biti puštene u javnost, potvrdila je američka mornarica. 

Snimke koje su se prvi put pojavile na internetu 2017. te je do njih došao New York Times, prikazuju nekoliko neidentificiranih letećih objekta koje su snimili pripadnici marinaca.

"Nikad nismo vidjeli tako nešto"

Tri su videa došla u ruke novinarima preko nekadašnje organizacije Blink 182 Toma Delonga "To The Stars Academy", a u njima NLO-e trenirani borbeni piloti opisuju kao nešto "što nikad nisu vidjeli".

"Mogu vam reći, mislim da nisu s ovog svijeta. Nisam lud, nisam pio...Nakon 18 godina letenja vidio sam baš sve što se može vidjeti, no ovo nije došlo ni blizu tome - rekao je umirovljeni zapovjednik David Fravor o NLO-ima.

Saud Hamzić na dužnosti NAPETO Life Titov pilot: "Proganjali smo NLO iznad Karlovca"

- Nikad u svom životu ni u karijeri letenja nisam vidio nešto što ima takve performanse letenja, takvu akceleraciju. Imajte na umu kako te stvari nisu imale krila - dodao je Fravor.

Nejasno je kako uopće leti

Procurjeli izvještaj "pripremljen za vojsku i od strane vojske" iz 2018. u detalje opisuje kako je 13,7 metara duga "Anomalous Aerial Vehicle" (drugi naziv za NLO) s "nikakvim vidljivim sredstvima za proizvodnju aerodinamičkog uzgona" vidjelo nekoliko američkih mornaričkih brodova, kao i zapovjednik Fravor koji je upravljao avionom F-18.

Nevada - Area 51 Tajnovita Znanost Čuva li ova vojna baza usred ničega vanzemaljce?

Ti su se NLO-i nevjerojatnom brzinom spustili s visine od 18,300 metara do 15 metara. Za to im je trebalo nekoliko sekundi, stoji u izvješću. Prema njemu je letjelice primijetio pilot koji je rekao da mu sliče na "kutijice Tic-Taca" te da su NLO-i iznad morske površine izazvali pojavu valova, ali i pojavu pjene te se činilo kako ocean pod njima "kipi".

To izvješće američka vojska tek je sada potvrdila, kazavši da "snimke prikazuje neidentificiran zračni fenomen te da mornarica nije pustila te snimke u javnost iako su ih oni snimili", potvrđujući time da su snimke "procurjele van".

Naravno, to ne znači da su potvrdili kako je riječ o izvanzemaljcima, no jasno je kako nemaju službeno objašnjenje o čemu se zapravo radi. No, jasno je kako su viđanja NLO-a shvatili vrlo ozbiljno, što dokazuje činjenica kako se sve više novca u proračunu vojske daje za izučavanje NLO-a.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brzzzy 07:38 22.Rujan 2019.

    Ništa nije "slučajno"...

  • mad975.IA 23:05 21.Rujan 2019.

    takvih mrlja imam na svojim fotografijama koliko ti srce želi

  • Optimyst 13:36 21.Rujan 2019.

    Slučajno kao što Maji Šuput svako malo "slučajno" ispadnu sise...