Life
4200 prikaza

Australska prostitutka opisala koliki su mali, a koliki su veliki

Australska prostitutka opisala koliki su mali, a koliki su veliki
Thinkstock
Jednom joj je došao muškarac s penisom poput njene podlaktice i morala ga je odbiti. On je briznuo u plač jer ne može naći partnericu za seks

The Sun je prenio razgovor prostitutke s juga Australije sa zainteresiranim gledateljima preko linka na Redditu, pri čemu je 23-godišnja radnica iz bordela objasnila i to što smatra velikim, a što malim penisom. "Ja sam seksualna radnica koja radi više, manje sve", započela je. Opisala je i trenutak kad ju je posjetio muškarac s najvećim penisom koji je ikad vidjela.

"Bio je dug i debeo poput moje podlaktice i morala sam ga odbiti. A jadni tip je briznuo u plač jer ne može nikada imati seks zbog veličine. Plus to što zbog veličine nikada ne može postići ni sasvim tvrdu erekciju", ispričala je. Objasnila je da malim penisima smatra "mikropenise" manje od pet centimetara dužine.

Male, ali već normalne smatra one duge oko sedam, prosječni su joj kakvih 12 do 15, dok one preko 15 centimetara već smatra iznadprosječnima. Najzaposlenija je, naravno, u subotu i nedjelju navečer, kad u šest sati ima između sedam i devet mušterija koje se zadržavaju po kakvih pola sata, tako da u jednoj takvoj večeri zaradi do 3000 dolara nakon oporezivanja.

Objasnila je i kako se našla u tom poslu. "Bila sam pohotna, mlada i buntovna. Imala sam odličan odgoj. Prekrasne roditelje, odlične škole i slično. Tako da mi je ovo bio logičan nastavak priče, puno seksa u privatnosti za koji sam onda i plaćena", ispričala je. Njene su seksualne potrebe, dodala je, time zadovoljene, ali joj nedostaju flertovi i posebno doživljaj seksa iz ljubavi.

U bordelu u kojem radi, nastavila je, prosječna dob djevojaka je 28. Među njima ima onih koje su prekrasne, ima ih ljepuškastih, a ima ih, kako je rekla, i onih za kojima se na ulici nitko ne bi osvrnuo. Međutim, uz nešto donjeg rublja u njenom bordelu i takva djevojka može postići da joj se klanjaju i da dobro zarađuje. A zašto ima puno varanja u brakovima, objašnjava time što se ljudi jednostavno ne znaju seksati.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.