Life
7440 prikaza

Beyonce se srami ovih tajni iz svog života

Beyonce i Jay Z
1/4
REUTERS
Biografija 'Becoming Beyoncé' skriva neviđenu stranu poznate dive o kojoj nikada ne govori

'Becoming Beyoncé: The Untold Story', biografija koju je napisao J. Randy Taraborrelli, predstavlja veliku biografiju pop zvijezde u kojoj smo dobili uvid u svima poznat talent, ambiciju i intenzivnu, dugogodišnju želju pjevačice da ostane uvijek profesionalna i očuva svoju privatnost.

No to je isto tako duboka analiza Beyoncéinog oca, Mathewa Knowlesa i njegovih najgorih navodnih grijeha: od toga da je varao suprugu do toga kako je upravljao kćerinom karijerom i zlostavljao njezine kolegice iz Destiny's Childa, sve dok se nisu povukle u pozadinu i prepustile reflektore Beyoncé.

To je zabavna knjiga koju krase biseri poput: "Ona kao da je rođena da bude strateg za karijeru, a ideja o brendiranju je jednostavno dio njezine osobnosti - i ništa je nije moglo spriječiti da postane zvijezda". 

Kako ne biste morali pročitati svih 450 stranica, Daily Beast je odlučio navesti neke od najzanimljivijih pojedinosti (iako ne garantiramo da su točne) iz knjige.

Tako smo saznali da je Beyoncéina profesionalna veza s ocem okončana kad ga je optužila joj je krao novce s turneje. 

Tina Knowles, majka poznate pjevačice, tvrdi da je ona izmislila ime Destiny's Child dok je čitala Bibliju, a Tenitra Williams je bila prisiljena promijeniti ime u Michelle - navodno kako bi djelovala privlačnije bijeloj publici.

Navodno je isto tako Beyoncé poslala ljutito pismo drugim dvjema članicama Destiny's Childa koje su famozno napustile grupu, optužujući ih da su lijene, da su je izdale i da bespotrebno drame. 

A, ako nekoga zanima, Jay Z je navodno potrošio osam milijuna dolara na 100.000 bijelih orhideja za njihovo vjenčanje.

No to nisu neki od najluđih detalja iz biografije. To su ovi događaji, koje pročitajte s dozom sumnjičavosti:

Beyoncé je navodno pokazala stražnjicu - psu

Jedan susjed iz djetinjstva tvrdi da je u igri naveo Beyoncé da psu pokaže "što ima", na što se ona okrenula i pokazala svojem rotvajleru golu guzu.

Nešto odvratno

Beyoncé ima kronične upale sinusa, a navodno je znala staviti list papira na pod i zatim stati iznad njega i pristisnuti jednu nosnicu dok bi iz druge puhnula na pod sve što ima. To bi ponovila i s drugom nosnicom. A kad bi vježbala, znala bi leći i spustiti glavu. Prekrila bi vrh usta i pustila da jednostavno sve samo iscuri iz nosa.

I 16-godišnjem Usheru je pokazala "što ima"

Jednom se nekolicina tinejdžera okupila kod Ushera i tijekom igre je Beyoncé dobila zadatak da skine hlače i pokaže se Usheru. Iako prvotno nije pristajala, na kraju je skinula hlače do koljena, a zabezeknuti dečko je izjavio samo: "Vauuu, curo!".

O implantatima...

Iako je Tina Knowles uspjela odgovarati Kelly Rowland da poveća grudi tijekom nekoliko godina, točnije do 24. rođendana, nije uspjela isto učiniti s kćeri koja je ugradila implantate u ranim 20-ima.

U potrazi za "osjećajem sreće"

Navodno je Beyoncé tu i tamo pušila travu, no jednom je upitala jednog prijatelja zna li gdje može nabaviti "osjećaj sreće". Kad ju je Tony Bo zamolio da mu pojasni na što misli, ona je odgovorila: "Ma znaš, malo... stvari za pisce...". Navodno je tražila 'određene biljke'...

Imala je samo dva dečka u životu

Iako su je povezivali s mnogima, ona je bila vjerna Lyndallu Lockeu od 12-e do 19-e godine. A za sljedećeg muškarca se udala.

U početku joj se budući suprug nije baš sviđao

Povremeno je telefonski pričala s Jay Z-jem, ali joj baš nije "sjeo". Ne znamo što je učinio da je promijenila mišljenje.

Jay Z i i Rihanna

Navodno 2005. i 2006. definitivno nisu bili u vezi nego je bila riječ o marketinškom triku, koji je itekako upalio i lansirao Rihanninu karijeru u nebesa. Svejedno, čovjek koji je to izjavio, publicist Jonathan Hay, nije u to vrijeme radio Rihannin PR, pa ne možemo biti sigurni koliko je upućen u stanje stvari. No navodno su se Beyoncé i Jay Z jednom posvađali jer je Jay viđen vani s Rihannom.

Ni svađa u liftu nije (navodno) imala veze s Rihannom

Poznata prošlogodišnja svađa u liftu navodno je bila obična bračna rasprava koja nije imala nikakve veze s drugom poznatom pjevačicom, koliko god Beyoncéina sestra Solange (koja je navodno i potaknula cijelu svađu) tvrdila suprotno. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.