Life
106 prikaza

Dokaži da je tvoj roštilj stvarno najbolji i osvoji Zlatni ćevap!

Zlatni ćevap
Express
Jedna od rijetkih kulinarskih vještina koja nije rezervirana samo za profesionalce je roštiljanje. Od malih nogu slušamo priče o članu obitelji, susjedu ili glavnoj faci u društvu koja nenadmašno premeće meso, povrće, somune i gljive iznad žeravice, stoga ne čudi što mnogi od nas već kao adolescenti odluče provjeriti svoje grill-umijeće na prvim razrednim piknicima i studentskim izletima

Jer roštiljanje izgleda takoooo jednostavno… Dok su neki prirodno nadareni, drugima je prednost dugogodišnje iskustvo u pripremi, odnosno promatranju znalaca kako to rade. Treći su, pak, školovani gastro profesionalci, četvrti početnici koje prati sreća. No, najbolji može biti ipak samo jedan!

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.