Life
33692 prikaza

Fatalna Fani ili dr. Daniela: Koja će biti prva dama Splita

Fani Horvat i Daniela Marasović Krstulović
PIXSELL
Kerumova supruga navodno vodi sva njegova ulaganja i krivac je za njegovu rastavu, dok je Oparina supruga vrlo hvaljena liječnica

Suparnici u drugom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Splita, Željko Kerum i Andro Krstulović Opara različiti su po mnogo čemu, pa čak i kada je u pitanju odabir njihovih boljih polovica. 

Fani Horvat u ljubavnoj je vezi s Kerumom od svoje 21. godine. Iako se oko Fani vežu razne predrasude, te je smatraju Kerumovom 'trofejnom' lijepom ženom, Fani je puno više od toga. Fani je naime svom Željku glavni savjetnik u svemu i uglavnom kontrolira sva njegova ulaganja. 

Mlada poduzetnica slama srca milijunašima

Prvo, Fani je puno više obrazovanija od Željka – on je išao u srednju građevinsku i po struci je bagerist, dok je Fani nakon završene gimnazije završila i Zagrebačku školu za menadžment. Sa samo 25 godina u vlasništvu je imala impresivnu imovinu, iako su mnogi smatrali da ju je stekla zahvaljujući Kerumu: Sunčani odmor d.o.o., Torzo d.o.o., Escenta d.o.o., Bulga d.o.o., jedna jahta, čak 11 trgovina, lanac butika cipela Galleria (dva u Splitu te po jedan u Zagrebu i Rijeci), butik odjeće Paola Prata u Splitu te butike dječje odjeće, obuće i opreme Idexe u Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Šibeniku, Rijeci i Vinkovcima.

Fani Horvat i Željko Kerum | Author: Tino Jurić/ PIXSELL Tino Jurić/ PIXSELL
Prije veze s Kerumom Fani je bila u vezi s još jednim dalmatinskim poduzetnikom, koji je bio otprilike istih godina kao i Kerum. Gotovo četiri godine Fani i Željko su se skrivali od javnosti i njegove supruge, no čini se kako ga je ipak uspjela uvjeriti kako je njegov razvod najbolje rješenje za sve - budući da je Fani ostala trudna. Željko je objavio da će se rastati u listopadu 2009., kad je Fani bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Kerum je tada javno objavio: "Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete".

Kerum je tada postupio odgovorno, iako je njegova bivša supruga Ankica navodno godinama znala da je Kerum u vezi s mladom poduzetnicom.

Nakon rođenja sina Frana, par je dobio još dvoje djece, a Fani je danas ostala vlasnica četiri tvrtke - Sunčani odmor d.o.o., Torzo d.o.o., Escenta d.o.o. i Bulga d.o.o, pa i jahte. 

Ono po čemu se Fani svakako razlikuje od brojnih ljepotica je to što ona nikad nije težila medijskoj pozornosti niti se eksponirala - ne daje izjave, intervjue, ne slika se za naslovnice niti svojim ponašanjem daje povoda za tračeve.

Daniela Marasović Krstulović oličenje je profesionalnosti

Daniela Marasović Krstulović liječnica je koja je već 30 godina partnerica drugog gradonačelničkog kandidata Andre Krstulovića Opare slovi kao elegantna, inteligentna i decentna dama koja najviše truda ulaže u svoje obrazovanje, ali i u obrazovanje svoje djece, dok ju puno manje zanima kako se obogatiti ili treba li pratiti baš sve modne trendove.

S HDZ-ovim kandidatom ima troje djece, od kojih kćer studira medicinu, dok su ostalo dvoje još u osnovnoj školi i vrtiću.

Andro Krstulović Opara i supruga Daniela Marasović Krstulović | Author: Miranda Čikotić/ PIXSELL Miranda Čikotić/ PIXSELL
Daniela je liječnica-internistica, subspecijalistica reumatologinja i klinička imunologinja u Kliničkom bolničkom centru Split, te docentica na Medicinskom fakultetu u Splitu. Njeni pacijenti ističu kako je vrlo pedantna, a jedini je problem kako je do nje teško doći zbog broja pacijenata i njene zauzetosti.

U društvenim događanjima se ne ističe pretjerano, osim što ju je često moguće vidjeti u kazalištu kojeg obožava. Također, prema vlastitim navodima, ljubiteljica je rock glazbe te raznih sportova, poput pješačenja, skijanja, plivanja...

Ona se za raziliku od Fani ne ustručava davati izjave u javnosti, ili u službi vlastitog posla ili u službi odane supruge koja daje potporu svome mužu. Njihov brak ne prati niti jedna ljubavnička afera, a nakon kandidature svog supruga izjavila je kako ju iznenađuje njegova hrabrost da preuzme svoj dio odgovornosti i pokuša učiniti nešto dobro za grad te kako će on po svojoj profesionalnosti i vrijednostima sigurno uspjeti u tome.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.