Life
62268 prikaza

Fatalna Milica i dalje čeka udaju za Ivana Todorića

Ivica i Ivan Todorić s Milicom Mihajlović
1/13
Duško Marušić/Pixsell
Jedina žena u obitelji Todorić koja će roditi prije vjenčanja je srpska manekenka i dugogodišnja djevojka Ivana Todorića

Dok se za Ivicu i Antu Todorića još uvijek nagađa da bi mogli biti zajedno u Londonu, ovih se dana saznalo i što radi Todorićev najmlađi sin Ivan. Srpski biznismen Ljubiša Krstajić potvrdio je da Ivan Todorić preko ugovora radi za njegovu tvrtku 'Karisma'. Ne zna se još uvijek radi li najmlađi Todorić za Krstajića iz Švicarske, ili je sa svojom suprugom Milicom u Beogradu. Ona bi ovih dana trebala roditi njihovo prvo dijete, pa bi bilo logično da je i on uz nju.

Ivan Todorić, "Working class hero" | Author: Robert Anić/PIXSELL Robert Anić/PIXSELL

Ove godine za Uskrs, dok se situacija u Agrokoru tek 'kuhala', svoju su brojnu obitelj razveselili viješću da je Milica u drugom stanju i da par očekuje prvo dijete. 

Druga ali prava

Ivan i Milica Mihajlović upoznali su se 2009. godine u New Yorku dok je ona nosila jednu reviju, a on je tamo bio zbog posla. Kao i stariji brat Ante i sestra Iva, i Ivan je diplomirao na Ekonomskom fakultetu i odmah dobio posao u očevoj tvrtki. Njihova veza je šest mjeseci izdržala na daljinu, a onda je Milica postala prva Ivanova djevojka koju je doveo u Kulmerove dvore, gdje je živjela sve do nedavno, dok se nisu počele širiti glasine o mogućem hapšenju muških članova obitelji. 

Ivan Todorić i Milica Mihajlović na Stradunu 2016. | Author: Marko Lukunić (PIXSELL) Marko Lukunić (PIXSELL)

Ivanu je Milica druga ozbiljna veza u životu. Prije Milice Ivan je sedam godina hodao s pjevačicom Lanom Jurčević, a ona je nakon prekida 2007. godine, objasnila kako se razvila njihova veza:

I prva je bila ozbiljna

- Ivan i ja upoznali smo se u srednjoj školi. Praktično smo zajedno odrastali. Mene su njegovi roditelji upoznali kao djevojčicu, baš kao što su i Ivana moji roditelji upoznali kao tinejdžera. U početku se sve to činilo kao mladenačka zanesenost, ali s vremenom naša je veza postala ozbiljna. Ali dosta toga se promijenilo posljednjih nekoliko mjeseci. Možda smo predugo bili zajedno, možda smo se prerano upoznali, ali u svakom slučaju, došli smo do točke kad smo oboje osjetili potrebu preispitati naš odnos i otvoreno razgovarati o budućnosti. Zaključili smo da nismo još spremni ni za zajednički život, a kamoli za brak. Bilo nam je teško učiniti korak više u našoj vezi. A kad smo to shvatili, postalo je jasno da nema povratka na staro i da je najbolje da se razdvojimo na neko vrijeme te otkrijemo što doista želimo u životu.

Lana Jurčević | Author: boris šćitar - Pixsell boris šćitar - Pixsell

Iduće dvije godine Ivan nije imao nikoga, ali ga se moglo vidjeti na brojnim društvenim događanjima, u društvu zgodnih djevojaka, no njegovo srce osvojila je godinu dana mlađa, ali vrlo samouvjerena Beograđanka.

Mirenje u Beču

U modni svijet ušla je preko beogradske agencije Woman. Visoka je 179 cm, a njezine savršene mjere 87-59-89 privremeno je narušila trudnoća. 

Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina u modnoj agenciji Women. Ubrzo su njezin talent i ljepotu prepoznali strani agenti pa se preselila u Miami, a zatim u New York, gdje je i upoznala Ivana. Uglavnom je radila inozemne kampanje a u Americi ju je zastupala agencija Click. Bila je na naslovnici magazina Cosmopolitan i zaštitno lice za svjetsku kampanju za Levi's. Ipak, što je veza s Ivanom postajala ozbiljnija, Milica je radila sve manje.

Ivan Todorić s djevojkom Milicom | Author: Grgo Jelavic (PIXSELL) Grgo Jelavic (PIXSELL)

Mediji su zabilježili jednu krizu u njihovoj vezi 2013. godine. Prekinuli su nakratko, a onda se pomirili na proslavi njezinog rođendana u Beču. 

Još nema prstena

Otada su u skladnoj vezi, a očekivalo se i da će se vjenčati, no trenutačne okolnosti u obitelji Todorić, nisu pogodne za velika slavlja.

Ivan je suvlasnik Sun Energyja, tvrtke koja se bavi proizvodnjom i prodajom električne energije, a u vlasništvu je i tvrtka Pet-it-duo koja ima lanac fast food restorana.

Ivanova suradnja s beogradskim biznismenom Krstajićem ne čudi jer je Agrokor imao udjele u njegovoj tvrtki 'Karisma' s kojom su razvijali nekoliko turističkih projekata. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar una1
    una1 14:50 18.Listopad 2017.

    Prsten će biti manje sjajan, ali važna je ljubav :_ ))