Life
20885 prikaza

Fetiš intelektualaca: Gledaju supruge dok su s drugim u krevetu

Erotika
Thinkstock
Muškarci s višim kvocijentom inteligencije spremni su u krevetu učiniti poteze na kakve se ne bi tako lako odlučili njihovi manje inteligentni prijatelji

Kad čuje kako njegova supruga uzdiše od zadovoljstva za vrijeme seksa s drugim muškarcem, Paul Pines se osjeća loše. No to ubrzo izblijedi i osjeća se dobro.

Kad mu supruga kaže da je taj drugi muškarac puno bolji u krevetu nego što je on ikad bio, Paul se isprva osjeća puno gore, no zatim puno bolje. No ono što će mnogima djelovati još šokantnije jest činjenica da je sam Paul dogovorio ovaj susret, kojeg promatra u agoniji. A čim završi, isplanirat će novi.

Seks s drugim muškarcem, kojeg promatra ženin partner, mnogi su definirali kao vrhunsko sramotno iskustvo. Možda upravo zato i ne iznenađuje što je danas ono prilično popularan fetiš.

Internet je prepun muškaraca koji entuzijastično nude svoje žene drugim muškarcima - koji su često seksipilniji od njih samih. Jedini uvjet je da oni moraju gledati sam čin. Vrhunac je kad žena partneru kaže da stalno žudi za drugim muškarcem, a ne želi se ni približiti partneru.

Ovdje nije riječ o seksu u troje niti su ovi parovi swingeri. Partneri tek svjedoče ženinoj nevjeri, no nikad ne sudjeluju u njoj, a upravo je to ono što ih posebno uzbuđuje. Izostavljeni iz cijele priče, mogu samo promatrati ljubav svojeg života kako doživljava vrhunce s muškarcima koji su bolji od njih samih.

Radi se o nekoj vrsti psihološkog samodazohizma. Neke ljude privlače bičevi, lanci i fizička bol, dok ove uzbuđuje bol psihičke prirode.

Muž se za vrijeme seksa "zadovoljava kao luđak"

Američki intelektualci čine sve veću skupinu ljubitelja ovog fetiša. Samo posjetite online forume poput OurHotWives.org i vidjet ćete o čemu pričamo. 

Jednom mjesečno, Paul i njegova supruga Sally, doktori znanosti koji su u braku 25 godina, odlaze u hotel s drugim muškarcem. Dok Paul sjedi sa strane, Sally i neznanac se prepuštaju strastima koje bespomoćni Paul može samo gledati u patnji.

Kad seks završi, Paul servira ručak supruzi i njezinom ljubavniku, koji nagi ručaju prije nego se ponovno bace u akciju. A za Paula ovo breme patnje djeluje kao Raj.

"Zamislite da gledate muškarca koji će upravo otići u krevet s vašom suprugom. Zamislite da ga čujete za vrijeme seksa s vašom suprugom. Vrhunac je kad mi žena kaže da želi samo njega, a njezino tijelo jasno pokazuje da je to istina."

Najgore i najbolje je dok gleda kako se Sally povezuje s drugim muškarcem, ne samo fizički nego i psihički, te kad zna da ona masturbira misleći o drugome. A za cijelo vrijeme druženja s trećim članom, Paul se "zadovoljava kao luđak", kako sam kaže.

Psihička veza koju žene ostvaruju s trećom stranom tema je mnogih žustrih rasprava na forumima. Jedan je suprug na forumu priznao da više strahuje od toga da mu supruga ode na sladoled s ljubavnikom nego da promijeni tri muškarca u tjedan dana.

"Ako se oni samo seksaju i onda on ode doma, to je jedna stvar, ali ako seks traje sat vremena, a zatim grade intelektualnu vezu tj. provedu nekoliko sati razgovarajući, to je puno bolnije", objašnjava Paul i dodaje da ovakva vrst zabave privlači visoko obrazovane muškarce.

"To je carstvo intelektualaca u kojem se seksualni dodir zamjenjuje s poniženjem i emotivnom boli, a obje su psihološke prirode. Većina onoga što mi pruža fizičko zadovoljstvo odlazi u mozak. Ovo nije kao kad vas 'redneck' pita: 'Hoćeš je*at moju ženu?'. Ovo je puno složenije. Pričamo o zadovoljstvu na potpuno drugoj razini."

Muškarci su natjecanje preselili u žensko tijelo

Kad je nakon godina uvjeravanja napokon nagovorio Sally na ovo iskustvo, objavio je oglas da traži inteligentnog muškarca koji bi bio ljubavnik njegove supruge. Odabrao je četiri najpametnija kandidata, te je nakon prvog seksa uvidio koliko je sam loš u krevetu. To ga je ponizilo, ali se istodobno osjećao dobro.

Iako ne zna zašto ga to uzbuđuje, ne želi se izliječiti. Prisjeća se da je kao dječak jednom ulovio roditelje za vrijeme seksa. "Rekli su mi da moram odmah otići, a ja sam znao da se događa nešto jako uzbudljivo. Samo sam morao ostati sa strane."

Kod drugih muškaraca se ne svodi sve na bol. Neki su prikriveni homoseksualci koji jednostavno žele uživati u pogledu na golo muško tijelo, dok druge golica pomisao da i drugi muškarci njihove supruge smatraju privlačnima.

Seksualna terapeutkinja Susan Block radi s puno ovakvih muškaraca i ističe da njih pali konkurencija.

"Postoji toliko oblika suptilne konkurencije među muškarcima u suvremenom društvu, primjerice u sportu, da su odlučili pravo natjecanje organizirati u ženinom tijelu. Čak i nije najvažnija pobjeda. Ono što je važno za te muškarce jest da se odvija natjecanje. Ako ste oženjen muškarac koji voli svoju ženu, nećete postići tako snažnu erekciju ili ejakulirati tako jako ako vaši testisi znaju da je ona samo vaša.

Priroda je konzervativna, pa se vaši testisi neće dodatno truditi ako znaju da to ne moraju činiti. No ako je vaša žena bila na putovanju i postoji šansa da je bila s drugim muškarcem, bit ćete puno uzbuđeniji."

Da biste savršeno praticirali ovo igru, potrebno je puno psihičkog vježbanja, jer je potrebno nadvladati svu ljumoboru. Upravo to je razlog zašto intelektualno nadmoćniji muškarci prakticiraju ovaj fetiš, jer druge muškarce u tome spriječava ljubomora, a ako se uzbude i uznemire istodobno, ne mogu si to objasniti, objašnjava Block.

Neki napominju i da je ovo savršen način jačanja veze, jer ne samo da žene navodno ionako žele ljubavnike, nego ih i supruzi žele dijeliti, a na ovaj način nitko ništa ne mora kriti i veza im postaje otvorena i čvršća, piše Daily Beast.

Doduše, postoji i rasni aspekt, jer ako bacite pogled na stranice koje nude takve usluge, supružnici su redovito bijeli, a ljubavnik crn.

"To dodaje osjećaju nečeg zabranjenog, a uporište pronalazi u starom stereotipu da svi crnci imaju ogromna spolovila", kaže Paul kojem je to i više nego dovoljno da se osjeća patetično, iako napominje da emotivni ožiljci koji nastaju na ovaj način - nisu za svakoga.

"Igrate se s vatrom. Nemojte to učiniti ako ne razumijete da nema povratka. Čak i ako više nikad ne ponovite sve skupa, zauvijek će ostati prisutna činjenica da se vaša žena tom prilikom sjajno provela. I da to oboje znate."

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.