Life
1598 prikaza

Fotogalerija: Zagreb dočekao zlatne tenisače punim Trgom

Doček tenisača
1/15
Igor Kralj (PIXSELL)
Njih sedmorica s izbornikom u glavni grad Hrvatske još jednom su donijeli pokal pobjednika Davis cupa

Na Trg bana Josipa Jelačića stigli su hrvatski zlatni tenisači koji su proteklog vikenda u Francuskoj razveselili sve navijače pobjedom nad Francuskom u finalu Davis Cupa 3:1. Neki igrači su zapjevali, oni drugi, poput Dodiga i Ćorića, gotovo su potpuno ostali bez glasa u ludom slavlju koje je počelo još u Lilleu. Dočekalo ih je nekoliko tisuća navijača. 

Euforija je bila slična onoj koju ćemo dugo pamtiti nakon dočeka naših nogometaša, koji su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojili srebrnu medalju. 

Davis cup reprezentacija drugi je put u povijesti postala pobjednik Davis Cupa, a bila je to povijesna pobjeda hrvatskih tenisača jer se nakon 118 godina gasi ovaj format Davis Cupa, a od iduće godine bit će zamijenjen jednotjednim finalnim turnirom.

Reprezentaciju su predvodili Marin Čilić i Borna Ćorić, a ne smijemo zaboraviti ni Ivana Dodiga, Matu Pavića i Franka Škugora,  ali i Viktora Galovića i Nikolu Mektića. Uz izbornika Željka Krajana.

Svi oni uživali su noseći pokal pobjednika Davis Cupa

1/15
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.