Life
7745 prikaza

Ikein radnik otkriva kad su blagajne najbrže

IKEA
Luka Stanzl (PIXSELL)
To što ćete se pojaviti rano ujutro nije način za izbjegavanje gužve, otkriva zaposlenik

Šoping u Ikei poznat je kao ozbiljan test za svaki ljubavni odnos, s parovima koji se svađaju od toga treba li im još i to i je li crvena najbolja boja plahti do broja mesnih okruglica za naručiti u restoranu.

Gužve, velik izbor, pregršt mogućnosti i stres kupovine same po sebi za mnoge su previše, no sada jedan radnik na Redditu otkriva kako smanjiti nervozu uz pomoć njegovih "insajderskih" savjeta.

Najbolje vrijeme za odlazak u Ikeu

Ljudi obično hrle na prve blagajne do kojih dolaze s regala sa stvarima, no one prema kraju su i do 50 posto praznije, pa neka vam ne bude lijeno prošetati se, kaže anonimni radnik na jednom forumu.

Pojavljivanje ranom zorom ne smatra pametnim potezom, jer kaže da su se toga dosjetili već mnogi koji stoje pred vratima i čekaju da se Ikea otvori. Upravo oni stvore red na početku.

- Zbog toga je bolje u trgovinu doći pola sata do sat vremena nakon otvaranja - ističe.

Vikende nipošto ne smatra dobrom opcijom jer je tada najveća gužva, pa ako znate što želite nije loše i otići poslije posla u tjednu.

Odmor u Ikeinom kafiću | Author: Marko Prpic/Pixsell Marko Prpic/Pixsell

Najbolji prolaz u restoranima

Odgovarajući na pitanje o tome je li hrana u Ikei precijenjena, Ikein zaposlenik daje savjete kako dobiti najviše za svoj novac.
Ne birajte neke domaće menije, jer su oni skuplji od mesnih okruglica s krumpirom. Realno, mesne okruglice u Ikei su uvijek najisplativija opcija, ako ih volite.

Dijelovi koji nedostaju

Ako ste jedna od mušterija koja je po dolasku kući shvatila da im nedostaje jedan komad namještaja ili samo vijak, niste jedini. Zaposlenik otkriva kako u šest sati smjene, obično imaju oko 8 do 9 pritužbi na istu stvar. 

Zato, ako vam je Ikea daleko, nije loše već na parkingu provjeriti jesu li svi dijelovi na mjestu da se ne bi morali vraćati.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.