Life
19279 prikaza

Izbjegavanje ruke otkrilo: Melania nesretna, a brak mrtav!

Melania Trump
REUTERS
Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju tvrde kako se iz ponavljanja scene u kojoj Melania izbjegava Donaldovu ruku da puno toga iščitati

Nakon scene s aerodroma Ben Gurion u Izraelu, kada je Melania vidljivo odgurnula ruku svog supruga te tako dala do znanja cijelom svijetu kako nešto u njihovom braku ozbiljno ne funkcionira, ponovila je to isto, doduše malo suptilnije, nakon slijetanja u Italiji.

Internet su preplavili slow motion isječci događaja u Izraelu:

Scena u Rimu je donijela reprizu:

No, da bismo bili posve iskreni, Donald je bio taj koji je prvi počeo od sebe odgurivati i ignorirati ruku prve dame, još u veljači ove godine.

Pogledajte video:

Ono što se ispočetka činilo kao izbjegavanja bliskosti i nježnosti u javnosti s Donaldove strane, tumačeno kao želja da ostavi dojam "alfa mužjaka" i ujedno snažne političke ličnosti, sada se okrenulo, tvrde stručnjaci za neverbalnu komunikaciju koji su uvjereni kako je taj brak lažan, odnosno da mu je jedina svrha "predstava za javnost".

U posljednjih nekoliko mjeseci smo često mogli vidjeti Donalda kako hoda ispred i ostavlja Melaniju iza sebe. Želio je da ga ljudi vide kao predsjednika, a ne dio predsjedničkog para - objasnila je stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju Patti Wood.

Nedavni incidenti u kojima Melania jasno daje do znanja da ne želi bliskost s njim otkrivaju da se odnos promijenio otkako su postali Prvi par.

Od sretne i samopouzdane žene se pretvorila u nesretnu

Prije nego je došao na vlast, njihov odnos je bio pun "kontakta" i vrlo seksualiziran, što su otkrivali njihovi brojni dodiri po intimnim dijelivima tijela na vrlo slobodan način u javnosti. Melania je tada isijavala samopouzdanje, smiješeći se i hodajući samouvjereno uz supruga. To više nije tako, smatra Wood.

- Ona je žena koja je navikla da joj partner poklanja pažnju i osjećaje, a njen se govor tijela znatno promijenio u nekoliko posljednjih mjeseci - ističe Wood.

Nekoć je Melanija bila zgodan model udana za nekog tko ju želi i to pokazuje, pa je i njen govor tijela bio opušteni otkrivao je da joj je ugodno u vlastitoj koži.

- Danas je Melania postala neko spuštenih ramena, bez osmijeha, zamišljenog i distanciranog pogleda, napeta, mala i nesretna - tumači Wood za Independent.

Preko puno toga je prešla

Postoje brojna svjedočanstva, ali i dokazi, kako novi američki predsjednik nema previsoko mišljenje o ženama te smatra kako bi se većina njih trebala držati kuhinje i kreveta, dok muškarci "rade posao". Seksističke izjave svog supruga Melanija je dosad otklanjala sa smiješkom, no ono što se svakako da iščitati je - kako je s njenog lica čak i u javnosti nestao osmijeh. Osmijeh koji bi ona, kao izvježbani fotomodel i javna osoba trebala bez problema servirati.

Je li joj kap prelila čašu i je li njihov brak doista gotov, teško je doista znati, no jasno je kako bi razvod naštetio Donaldovog ugleda te njemu svakako nije u interesu.

Moćan, bogat muškarac kao Donald Trump ima puno preduvjeta za osvajanje žena - barem onih koje na takve stvari "padaju". Američki je predsjednik veliki hvalisavac koji se svojim seksualnim aferama često hvalio, a upravo je to dio imidža koji ga prati i koji je njegova supruga Melania morala prihvatiti. Osim toga, od 1980-e, protiv Donalda je podignuto najmanje 15 optužbi za seksualno uznemiravanje, no većina ih je riješena nagodbom ili pak, pretpostavlja se - zastrašivanjem s njegove strane.

"Žena mu je komad mesa"

Jedna od spornih snimki u kojima se Trump pokazao kao suprotnost džentlmenu je ona iz 2004. u kojoj je komentirao seks s Lindsay Lohan, koja je tada imala samo 18 godina. Kasnije je opovrgnuo da je ikad spavao s njom. Drugi je slučaj snimka u kojoj  vulgarnim rječnikom govori kako je nekažnjeno hvatao žene za međunožje i “lažne grudi”. Na trominutnoj snimci vidi se Trump kako govori o glumici koju bi trebao susresti na snimanju sapunice “Days of Our Lives” u kojoj se trebao pojaviti.

- Trebam uzeti Tic Tac u slučaju da ju počnem ljubiti - kaže Trump Billyiju Bushu, tadašnjem voditelju showa “Access Hollywood” posvećenog holivudskim zvijezdama. - Znate automatski me privlači lijepo. Odmah ih počnem ljubiti. To je poput magneta… Ne čekam, a kad se zvijezda to vam je dopušteno, možete sve - s ponosom je isticao.

Osim toga, hvalio se i kako je navaljivao na seks sa ženama u braku.

- Navalio sam nju kao na kuju ali nisam uspio. Htio sam je pojebati, ali bila je u braku - kaže Trump. Snimka je nastala nekoliko mjeseci nakon što se vjenčao s trećom suprugom Slovenkom Melanijom.

Iako je Melanija rekla kako je zgrožena s time što je čula, oprašta suprugu jer je zapravo riječ o "muškom razgovoru iz svlačionice" u kojem oni pogrešno misle da ispadaju frajeri. No, čini se da je i to bila samo naručena izjava za javnost, a gđa. Trump dobro zna s kime zapravo ima posla.

Već bi se razveli da on nije predsjednik

Dokazi u prilog tome da je njihov brak samo politički aranžman stižu iz izvora bliskog paru koji otkriva da, iako trenutno žive u drugim gradovima, ne dijele zajedničku postelju čak ni onda kad imaju priliku za to. Čini se kako lijepa Slovenka ipak pruža otpor svom mužu, budući da je navodno upravo ona ta koja to odbija.

Te iznenađujuće izjave prate izvješća u kojima se 46-godišnjakinja navodno osjeća jadno u svom braku, kao i u ulozi Prve dame. Ona još uvijek živi u Trump tornju u New Yorku s njihovim sinom Barronom, no trebala bi se pridružiti svom suprugu u Bijeloj kući u lipnju. Izvor koji je dao intervju za US Weekly rekao je "oni svugdje imaju odvojene sobe. Nikad ne provode noć zajedno, baš nikad".  Melanija želi imati što je manje moguće posla s Donaldom. Ne zanima je on, kao ni predsjedništvo - rekao je obiteljski prijatelj.

Pogledajte video s tužnim isječcima Melanie koji otkrivaju njeno nezadovoljstvo:

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.