Life
79336 prikaza

Grafolog: Melanijin potpis otkriva nešto zastrašujuće!

Melania Trump
REUTERS
Uloga i stanje Melanije Trump sve više zabrinjava javnost, a sumnje potpiruju i najnovije teze grafologa

Od toga da je trofejna žena, zlostavljana partnerica te samo fikus svog supruga, do toga da Melanija želi rastavu koju joj Donald zbog ugleda ne želi dati premda je vara na sve strane - svakog dana izlaze nove teorije o bizarnom odnosu američkog predsjedničkog para.

Nove sumnje potaknuo je grafolog koji je analizirao rukopis Prve dame, tvrdeći kako se u njemu može uočiti nešto vrlo uznemirujuće. 

Naime, grafolozi su stručnjaci koji ne samo da utvrđuju autentičnost potpisa, već i predstavljaju znanost čitanja osobnosti te emocija iz rukopisa ljudi, koji je individualna stvar u jednakoj mjeri kao i otisak prsta.

Analizirajući pismo koje je potpisala Melanija, a u kojem zahvaljuje zaštitnici životinjskih prava i predstavnici udruge PETA Pameli Anderson na tome što joj je darovala kaput od umjetnog krzna, grafolozi su uočili kako Melanijin potpis nevjerojatno nalikuje Donaldovom.

Teza stručnjaka o sličnosti ta dva potpisa upućuje na to kako Melanija pokušava kopirati svog supruga. Pitanje koje se nameće je - čini li to vlastitom voljom kao imitatorica, ili je pak do te mjere uz svog zastrašujućeg muža izgubila dio vlastitog identiteta?

- Sličnost je nevjerojatna, ali je jasno kako je potpis stiliziran, dakle Melanija ga je uvježbavala - kaže analitičarka rukopisa Sheila Kurtz.

Analitičaru su već prethodno zaključili kako se iz Trumpovog rukopisa može iščitati kako je on egocentričan, pretjerano samopouzdan te vrlo vjerojatno narcisoidan čovjek čija odlučnost graniči s racionalnim postupanjem. 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dugi22 16:09 11.Svibanj 2017.

    Je . e se njoj dobit če dobru otpremninu i neče morati gledati ovog ružnog starca kako slini po njoj !!!