Life
254 prikaza

Je li doista moguće precizno izmjeriti nečiju ljubav?

Daj Mi Griz
promo
Prava ljubav se može izmjeriti. Znat ćeš da te netko voli kad s tobom podijeli ono najvažnije na svijetu - zadnji griz sendviča s Podravka kobasicom ili paštetom!

Da ljubav putuje kroz želudac već znate. Da su male stvari one koje čine ljubav velikom, također znate. Ali da vam netko kaže da postoji čarobna i znanstveno dokazana formula za mjerenje ljubavi… rekli biste mu da nije sav svoj, zar ne? 

Vodeći stručnjak na području istraživanja ljudskih emocija, doktor za ljubav i diplomirani prijatelj, ekskluzivno za Podravku otkriva svoje najnovije otkriće. 

“Jačina ljubavi prema nekome može se izmjeriti”, kaže uvaženi Čovjek-sendvič. Dodaje kako odabranika ili odabranicu svog života možete prepoznati po spremnosti da s vama podijeli zadnji griz sendviča s kobasicom ili paštetom. 

“Istraživanja pokazuju da je spremnost jedne osobe da s drugom podijeli, recimo, Podravka Čajnu, kraljicu trajnih kobasica, ili Zimsku u kojoj se uživa tijekom cijele godine, s Pikant ili Pilećom paštetom, znanstveno valjani dokaz nečije ljubavi. Podijeli li s vama netko Dalmatinu, damu među kobasicama, zaokruženih okusa i mirisa Mediterana, onda nema baš nikakve dvojbe - to je prava ljubav”, zaključuje Čovjek-sendvič. 

Što još o ljubavi ima za reći, pogledajte u ekskluzivnom video intervjuu na LINKU

PS, ako imate nekoga koga volite, podijelite s njima pjesmu #dajmigriz ili zajedno kliknite na www.podravka.hr/daj-mi-griz