Life
74 prikaza

Josić iz vukovarskog Stožera morao se ispričati Milanovićevom ocu

Tomislav Josić
Grgur Zucko (PIXSELL)
Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara je u emisiji "Nedjeljom u 2" prozvao Stipu Milanovića

Kakav otac takav sin, svojevremeno je izjavio Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Gostujući u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2"  sredinom svibnja 2014. pojasnio je što je pod time mislio: 

"...Milanovićev otac je bio veleposlanik u Parizu kada su tamo ubili Brunu Bušića, a da ništa nije znao o tome. To je kao da pitate Vukovarce koji su bili u ratu u Vukovaru, a da poslije neće pokazati gdje su grobovi pobijenih. U Hrvatskoj neće biti napretka dok se jednom ne raščiste neke stvari. Lustracija se mora napraviti..." 

Zbog toga je završio na sudu. Šesnaest mjeseci kasnije, točnije danas 14. listopada, Stipe Milanović dobio je tužbu za klevetu jer mu se Josić ispričao za navode u toj emisiji. 

"Bio me jako oklevetao i sve što je naveo nema veze s istinom. Rasparava je danas zaključena, a u petak se objavljuje presuda", kaže nam Stipe Milanović.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.