Life
25760 prikaza

KOJI VAM JE OMILJENI: Ovo su 4 vrste muškog spolnog organa

Muškarac
Thinkstock
Zahvaljujući raznim pozama i tehnikama, bez obzira na veličinu i oblik, u seksu svi mogu uživati. Zato otkrivamo 4 najčešće vrste i tehnike koje im odgovaraju

Veličina i oblik penisa ženama su važni, iako mnogi tvrde suprotno. Postoje određene percepcije i pretpostavke o nekim veličinama i oblicima penisa.

Tema je ovaj put ne samo veličina već i neki od oblika penisa, a ovo su neki od nedostataka i prednosti. Veliki, debeli, dugački, zakrivljeni, mali...

Sa svakim od njih može biti odlično ako se primjenjuju odgovarajuće tehnike.

Burito

Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine, naravno - riječ je o XXL penisu. Muškarci s takvom 'opremom' ne razmišljaju previše da takva veličina ponekad kod žena zna izazvati strah. Iako kod mnogih žena XXL penis izaziva nelagodu i bolan seks, ima i onih koje takav penis obožavaju.

Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući velik pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Nedostaci: Muškarci s takvom opremom mogu biti preponosni na svoju veličinu zbog čega može biti agresivan i zaboraviti da vagini treba vremena za zagrijavanje kako bi se rastegla i kako bi se izbjegla bol. Seks s muškarcem koji ima veliki penis može biti bolan, a neke žene se toliko boje da ne žele čak ni probati.

Banana

Baš kao banana tako su i neki penisi zakrivljeni prema gore, onako kako se zakrivi kažiprst kad nekoga pozivate.

Prednosti: Obzirom na to da je zakrivljen prema gore ima priliku stalno stimulirati gornji dio vagine, gdje se nalazi G-točka. To konstantno trljanje može rezultirati vrlo dobrim seksom, čak ako muškarac ima loše tehnike.

Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i ispričavaju smatrajući da je taj oblik 'nakazan'. Banana muškarci, ne morate se ispričavati. Izgled nije uvijek važan. Imate prirodni talent, a da to niste ni znali!

Kuka

Slično, ali suprotno od banane - penis je zakrivljen prema dolje.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa pseći stil je odličan jer penis zakrivljen prema dolje i u ovoj pozi odlično stimulira G-točku, a dobra je i poza kada je partnerica gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama.

Nedostaci: U tradicionalnom misionarskom položaju ovakav penis ne stimulira onako kako bi trebao i nema načina kako bi se to ispravilo.

Džepna raketa

Možda je mali, ali nemojte ga podcijeniti.

Prednosti: Kao prvo, imajte na umu da su mali vibratori nazvani "džepna raketa" jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je to za njih izazov kako bi usavršili svoju tehniku. A što se tiče poza, za njih su dobre i misionarska i "pseći stil". Osim toga, zgodniji je za oralni seks.

Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako par ne prakticira odgovarajuću pozu i ako neke seksualne tehnike nisu dobro svladane. Ako se tako nešto dogodi, jednostavno nemojte tome davati puno pažnje, samo nastavite tamo gdje ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.