Life Svjetsko prvenstvo 2018
20498 prikaza

Kolinda pred hotelom zapjevala 'Ale, ale'

Kolinda Grabar Kitarović, Dmitrij Medvjedev
1/3
Igor Kralj (PIXSELL)
Predsjednica Republike Hrvatske došla je prije utakimice ispred hotela u kojem su odsjeli Vatreni

Utakmicu Hrvatska-Rusija iz svečane lože pratila je i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, u društvu ruskog premijera Dmitrija Medvjedeva, zatim s predsjednikom FIFA-e Giannijem Infantinom i predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. Nakon što su Rusi zabili prvi gol, čestitala je Medvjedevu, da bi on uzvratio čestitku 8 minuta kasnije kad je gol dao Kramarić. 

Nakon toga čekalo se sat i pol na novo rukovanje. Ovaj put Kolinda je bila ta koja je primala čestitke, no ne zadugo. Nakon Fernandezovog gola u 115. minuti, naša predsjednica opet je morala uzvratiti rukovanje i čestitati ruskom premijeru, ali je na kraju ipak ona bila ta koja je slavila.

Kolinda Grabar Kitarović, Davor Šuker, Dmitrij Medvjedev i Gianni  Infantino | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Igor Kralj (PIXSELL)

Hrvatski navijački dres odjenula je ispod crvenog odijela, a nakon što je Rakitić zabio odlučujući gol, skinula je jaknu i proslavila hrvatku pobjedu, uzdignutim rukama. Kao i nakon Danske, i ovaj put spustila se u svlačionicu hrvatskih reprezentativaca i čestitala im na još jednoj pobjedi i prolasku u polufinale. 

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović došla je zajedno s mnogim hrvatskim navijačima pred hotel 'Radisson' u Sočiju, u kojem su odsjeli Vatreni, i kao prava navijačica uhvatila 70-metarsku zastavu koju su naši ljudi razapeli da bi Vatrenima, koji su upravo ulazili u autobus i kretali prema stadionu, podignuli moral.

Iako je uz nju bilo osiguranje, bili su prilično ležerni. Novinari 24sata snimili su odlično raspoloženu Kolindu kako pjeva navijačke pjesme, odjevena u hrvatski 'kockasti' dres. Prilazili su joj i s njom se fotografirali čak i Rusi, a ona je strpljivo pozirala, a onda krenula put stadiona.

Predsjednica je s tribina gledala i utakmicu protiv Danske u Nižnji Novogorodu prije pet dana, pa ju se moglo vidjeti kako se raduje Mandžukićvom pogotku.  

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.